Nastavlja se rat Lalatovića i navijača Radničkog: Kad je čuo šta mu skandiraju, okrenuo se ka njima, prišao do ograde, a onda je počeo šou (VIDEO)

Trener Čukaričkog nije jedna od omiljenijih osoba na Čairu, a to se videlo i na utakmici 21. kola Superlige

  • 7

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Čukarički u jednom od derbija kola u borbi za poziciju koja vodi u Evropu. Gol odluke postigao je Milan Pavkov u 88. minutu sa bele tačke.

Veoma je napeto bilo na Čairu, gde je posebnu ''dobrodošlicu'' imao Nenad Lalatović, koji u Nišu nije baš omiljena osoba posle jednog skandala koji je imao na ovom stadionu kada se sukobio sa jednim od čelnika Radničkog, a zatim i psovao pred kamerama na konferenciji.

Navijači Radničkog i pre su imali poseban pik na njega i vređali su ga tokom cele utakmice, a posle gola koji je Radnički dao u zavšrnici sa bele tačke, Lalatović se okrenuo ka navijačima na zapadnoj tribini, kada su mu vikali ''pi*ko ciganska''.

Prišao im je skroz do ograde, gestikulirao rukama i širio ih, da bi ih kasnije podsticao da budu još glasniji dok su mu oni ironično skandirali ''Nenade, Nenade''.

- Čestitao bih vam na pobedi, imali smo i mi šanse koje nismo iskoristili. Kada primite gol u 88. minutu malo ste ispražnjeni. Čim je sudija svirao penal, verovatno je postojao, ne želim mnogo da pričam da ne bih bio kažnjavan. Čestitam Radničkom, želeo bih da igrate Evropu i ja vam sada kažem unapred da ćete igrati Evropu, ja to znam - rekao je Lalatović posle meča u Nišu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA