≫ 

Sudija u Italiji trenutno proživljava pakao: Oštetio Lacio, a voli Totija i ima njegovu fotku na Fejsu (FOTO)

Sudija Đakomeli u velikom problemu

  • 6

Italijanski sudija Pjero Đakomeli našao se na radaru Fudbalskog saveza Italije zbog slike Totija koju je držao na svom Fejsbuk profilu.

Lacijev orao posle 150 nastupa pobegao iz kluba!

Navijači Lacija besni su na sudiju Đakomelija koji je delio pravdu na meču sa Torinom. Po njihovom mišljenju on je glavni krivac za poraz njihovog kluba jer prvo nije dosudio penal, a potom je iz igre izbacio igrača Lacija Ćira Imobilea.

Još veća prašina podigla se u momentu kada je otkriven fejsbuk profil na kom je nesrećni sudija okačio fotografiju sa legendom Rome, Frančeskom Totijem pa je morao da reaguje i Fudbalski savez Italije.

Naime, sudijama jeste dozvoljeno da imaju profile na društvenim mrežama ali im je strogo zabranjeno da učestvuju u bilo kojoj priči koja se odnosi na fudbal.

Na sve to, kako prenose italijanski mediji, navijači Lacija su otkrili da njihov omraženi arbitar ima kafić u Trstu pa su se svojim negativnim glasovima na Trip advajzoru svojski potrudili da stranica trenutno bude suspendovana.

Istraga protiv Đakomelija se ne odnosi na to da je aktivno pristrasan, već samo da je prekršio pravila koja regulišu upotrebu društvenih mreža pa će se on naći u protokolu utakmice Kupa Italije ove nedelje između Atalante i Sasuola, gde će biti zadužen za VAR tehnologiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    19. decembar 2017 | 14:35

    U Srbiji se slikaju u zvezdinim navijackim obelezjima, dobijaju od Sudijske Komisije zvezdine dresove, idu na zvezdine utakmice. Toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA