≫ 

Totalna ludnica na Ostrvu: Klub iz Čempionšipa eliminisao Junajted u poslednjim sekundama i otišao u polufinale Liga kupa! (VIDEO)

Neverovatne završnice četvrtfinalnih utakmica Liga kupa Engleske gde su pobednici odlučeni u sudijskoj nadoknadi

  • 12

Čelsi i Bristol Siti idu u polufinale Liga kupa! Junajted je ispao iz daljeg takmičenja! Čelsi je pobedio Bormut sa 2:1, a Bristol je napravio senzaciju protiv Crvenih đavola, slavivši istim rezultatom.

Plavci su su dugo imali prednost od 1:0 posle gola Vilijana u prvom poluvremenu. Čuvali su prednost do same završnice, uspeli da prevaziđu šok i izjednačenje Bornmuta u sudijskoj nadoknadi preko Goslinga, i preko Morate već u sledećem napadu došli do pobede od 2:1.

Ali Crveni đavoli su šokirani u Bristolu, gde ih je trenutno trećeplasirani tim Čempionšipa eliminisao golom Smita u bukvalno poslednjim sekundama meča!

Murinjo je odlučio da ''prošara'' sastav i odmori neke igrače, ali je to svakako bio veoma jak sastav, sa Ibrahimovićem i Pogbom u startnoj postavi.

Ipak, Bristol je poveo u 51. minutu i nagovestio da možemo da vidimo veliko iznenađenje.

Džo Brajan je postigao fenomenalan gol i matirao Romera, koji je čuvao mrežu na ovom meču za Junajted.

Uzvratio je Ibrahimović pogotkom iz slobodnog udarca 7 minuta kasnije i tada su mnogi pomislili da bi Junajted do kraja mogao da završi posao.

Imao je Lukaku veliku šansu u završnici, ali je propustio zicer. Zato je stigla kazna nekoliko minuta kasnije kada je Smit postigao pobedonosni gol i doneo ekipi veliko slavlje, posle koga su i navijači počeli da uleću na teren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    21. decembar 2017 | 07:57

    Bristol je odigrao hrabro i zasluzio pobedu, ali su imali i dosta srece rasford i martial su pogodili stativu i preclu i primljen je ppslednji gol zbog ocajnog postavljanja romera. Medutim stvarno su odigrali hrabro i nadam se da cu ih sledece sezone videti u Premijer ligi

  • Poznavalac

    21. decembar 2017 | 05:28

    Bristol je u dobroj formi,treći su u Championshipu,nikad to nije potcenjivanje, Murinju je falilo nekoliko igrača,igranje Ibrahimovića je plus za protivničku ekipu.

  • ДР

    21. decembar 2017 | 06:53

    Ставио Мурињо две цепанице у тим и.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA