Zvezda koristi haos u turskom klubu da dovede prvo pojačanje ove zime (VIDEO)

Milan Jevtović je trenutno najbliži Marakani od svih imena koja se pominju

  • 16

Kako je završena uspešna polusezona za Zvezdu, koja je bila više nego uspešna i na evropskom i na domaćem planu, tako su počele spekulacije oko potencijalnih pojačanja.

Jedno od imena koje se pojavilo u javnosti i pre nego što je polusezona završena jeste Milan Jevtović, koji je prethodnu godinu proveo u Norveškoj u ekipi Rozenborga, gde je kao krilni napadač postigao 13 golova i imao 11 asistencija.

On se vratio u svoj matični klub, Antalijaspor, sa kojim ima ugovor do leta 2020. godine. Ali, turski klub je zapao u ozbiljne finansijske probleme, zbog kojih je prethodna uprava podnela ostavku.

Antalija se nalazi na 15. mestu turskog prvenstva i nema sumnje da će se do kraja grčevito boriti za opstanak, iako u timu ima neke veoma skupe igrače poput Samira Nasrija, Samjuela Etoa, Žeremija Meneza, Maikona...

Nova uprava bi trebalo da bude konstituisana u sredu ili četvrtak i primarni cilj joj je finansijska konsolidacija kluba, kao i ratosiljanje skupog igračkog kadra. I Milan Jevtović je jedan od igrača čiju platu nisu spremni da plaćaju do kraja ugovora, pa bi pristali na obeštećenje od 600.000 evra kako bi mu dali slobodne papire za transfer u Zvezdu.

Zvezda bi eventualnim cenkanjem možda uspela i da smanji obeštećenje, pošto je Antaliji novac hitno potreban.

Jevtović je nedavno izjavio da su ga tokom jeseni kontaktirali i Zvezda i Partizan, ali da je njegov dečački san da zaigra na Marakani, gde već igra njegov kum Branko Jovičić.

- Crvena Zvezda i Partizan me žele u svojim redovima. Iskreno bliži sam Zvezdi jer navijam za nju, ostvario bih dečački san i zaigrao sa kumom Brankom Jovičićem - rekao je Jevtović.

Pogledajte neke od njegovih najboljih golova i poteza tokom karijere:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA