Sančezov prvi intervju od prelaska u Junajted je kao da slušate srpske fudbalere kada potpišu za Zvezdu ili Partizan (VIDEO)

Koliko puta ste čuli ovu rečenicu na promociji novih igrača večitih rivala

  • 1

Veliko pojačanje Mančester Junajteda Aleksis Sančez kaže da je došao u najveći engleski klub i poručio da mu se konačno ispunila želja da pređe na Old Traford.

Čileanski fudbaler juče je zvanično kompletirao transfer iz Arsenala u Junajted, čiji će dres sa brojem sedam nositi, a u drugom smeru je otišao Jermen Henrik Mihtarjan.

>>> Sančez platio 1.000 funti studenkinji za striptiz i seks: Toliko je bila dobra da je još tri puta dolazila (FOTO)

- Još od malena sam uvek govorio da mi je san da jednog dana zaigram za Mančester Junajted i to ne kažem samo zato što sam sad stigao. Već sam o tome pričao sa bivšim menadžerom Aleksom Fergusonom, čak sam i preneo. Junajted je veliki i moćan klub, naježio sam se kada sam video trofeje. Zato je najveći u Engleskoj - rekao je Sančez za klupsku televiziju, a ova izjava podsetila nas je na izjave kakve čujemo na promocijama novih igrača Zvezde i Partizana, gde je tradicionalno jedna od izjava ''Od malena sam sanjao da zaigram za... Zvezdu ili Partizan''.

Kao glavne ciljeve prelaska među "Crvene đavole" Aleksis je označio osvajanje trofeja Premijer lige i Lige šampiona.

- U ovom klubu je sve ostvarivo, želim sve trofeje. Fudbaler sam koji voli da pobeđuje, naporno radim svakog dana kako bih sve više napredovao. Jedan od glavnih razloga dolaska u Junajted je i Žoze Murinjo, ubedio me je koliko je važno da budem deo grupe, kao i to što mi je dao broj sedam. Takve stvari daju na značaju igraču - zaključio je Sančez.

Sančez je zbog Junajteda odbio ponudu gradskog rivala Mančester Sitija, odnosno menadžera Pepa Gvardiolu koji ga je doveo u Barselonu, ali i prethodno novi ugovor sa Arsenalom.

VIDEO: Pogledajte koji su fudbaleri u UEFA timu godine

Daljinac

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    23. januar 2018 | 14:34

    On je falio,sada su sve kockice na broju,samo da ne bude vise povreda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA