≫ 

Stojke ostaje u Partizanu do kraja karijere! Potpisan ugovor kakav se u Srbiji retko viđa (FOTO)

Reprezentativni golman biće na golu crno-belih naredne četiri godine

  • 21

Vladimir Stojković potpisao je novi ugovor sa Partizanom i to na 4 godine, što faktički znači da će ostati u Humskoj do kraja karijere.

Crno-beli su svog golmana ugovorom vezali do 2022. godine, što a retkost je da se igračima koji su već u godinama daju ugovori na tako dug period. Međutim, baš sada je Stojković u najboljim godinama, jer za golmane važi da sa iskustvom i s godinama brane još bolje i da su najbolji upravo u ovom periodu karijere u kojem se on nalazi, a njegova forma to i dokazuje.

Reprezentativni golman sada ima 34 godine, a po isteku ugovora će imati 38 i jasno je da je plan da upravo u Partizanu i završi karijeru, baš kao što je njegov menadžer i najavio.

- Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom - rekao je Vladimir Stojković nekoliko minuta nakon što je stavio paraf na novi četvorogodišnji ugovo.

- Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovođeni u pitanje i stoga sam posebno sretan što sada najbolje fudbalske (golmanske) godine mogu da pružim Partizanu! Zajedno smo započeli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da će novi "listovi" sa uspesima Partizana tek biti popunjeni! Idemo u Evropu, branimo duplu krunu i to nam svima daje posebnu motivaciju!

Pogledajte i šta je Vladimir Stojković rekao o sukobu među navijačima Partizana:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobarcina

    23. januar 2018 | 12:04

    Svu srecu ti zelim care

  • GdK

    23. januar 2018 | 11:09

    Bravo Stojke, zelim ti da za tih 5 godina ugovora, uzmes SVIH 5 TITULA SAMPIONA SRBIJE !!!

  • Марко-Беч

    23. januar 2018 | 13:42

    Па потписао је уговор зато што га нико неће.И он и Саша Илић преваре од играча а најгоре од свега што их гробари сматрају легендама клуба, посебно овог другог,а осим у Партизану не могу да играју нигде

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA