Mudrinski ponovo zaigrao posle teške povrede!

Mladi napadač Čukaričkog odigrao 15 minuta u pobedi svog tima nad Bečejom

  • 1

U drugoj test utakmici fudbaleri Čukaričkog pobedili u ekipu Bečeja sa 2:0 (1:0) u drugoj pripremnoj utakmici. Golove su postigli Petar Bojić u 25. i Nemanja Milojević u 59. minutu.

>>> LALATOVIĆ OKUPIO FUDBALERE ČUKARIČKOG I PORUČIO: Ovo sam samo u Šahtjoru viđao, to je stil velikih klubova!

Na terenu je poslednjih 15 minuta meča bio i naš napadač Ognjen Mudrinski, prvi put posle teške povrede koju je doživeo u prvenstvenoj utakmici 1. oktobra i posle koje je operisao skočni zglob.

Evo i sastava sa današnjeg susreta

Čukarički: Belić, Radić, Docić, Bojić, S. Jovanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Bašanović, I. Jovanović, Milojević, a igrali su i Kirovski, Šarić, Zorić, Đurić, Rendulić, Šapić, Milić i Mudrinski.

Bečej: Živkov, Cvetković, Stanojev, Kragović, Mirkov, Vorgučin, Aleksić, Rakić, Tomičić, Kovačević, Potkozarac, a igrali su i Milovanov, Janković, D. Jelić, B. Jelić, Ungar, Šandor, Ilić, Ćulum, Nikolić i Dražić.

Fudbaleri Čukaričkog u subotu 27. januara igraju treću kontrolnu utakmici u Beogradu protiv Baska od 13 časova na terenu Fudbalskog saveza Beograda na Adi ciganliji. Dan kasnije ekspedicija sa Banovog brda putuju na

dvonedeljne pripreme na Kipar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    24. januar 2018 | 21:26

    Zaigrao odmah kada je Everton otisao iz srpskog fudbala, hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA