≫ 

Kolarov skrivio penal, Džeko spasio Romu pred odlazak u Čelsi

Rimska "vučica" pet kola ne zna za pobedu

  • 0

Lacio je u seriji. Seriji u kojoj nisu osetili gorčinu poraza na poslednjih pet ligaških mečeva. Posle ubedljive pobede u prošlom kolu nad ekipom Kjeva rezultatom 5:1, Lacijali su i ovog puta bili sigurni na svom stadionu i slavili protiv Udinezea sa 3:0.

U prilično izjednačenom prvom poluvremenu, Lacio je stigao do vođstva u 22. minutu posle autogola Samira. Upotrebljiva lopta u petercu Udinezea nije stigla do igrača domaće ekipe, ali je Semir pred naletom protivnika u padu poslao loptu u svoju mrežu.

Već na početku drugog dela, Lacio je lako došao do pogotka. Prodor Andersona po levoj strani krunisao je Nani kome je saigrač servirao loptu "na tacni", pa Portugalcu ostao lakši deo posla.

U finišu meča, Lulić je preciznim pasom pronašao Andersona koji je bio brži i spretniji od čuvara i uspešno rešio situaciju "jedan na jedan" sa Bizarijem i tako postavio konačan rezultat.

Trećim vezanim trijumfom, nebeskoplavi su se našli na trećem mestu na tabeli sa tri boda više od Intera.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić odigrao je 65 minuta posle čega je zamenjen, dok je Dušan Basta proveo ceo meč na terenu.

Za razliku od zahuktalog gradskog rivala, ekipa Rome polako gubi korak u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Rimljani su u Đenovi iščupali bod protiv Sampdorije tek u nadoknadi vremena zahvaljujući Edinu Džeku.

Nespretna reakcija Aleksandra Kolarova u finišu prvog poluvremena donela je, posle pregledanog snimka, jedanaesterac za domaću ekipu koji je Fabio Kvaljarela pretvorio u svoj 16. gol u sezoni i vođstvo Sampdorije pre odlaska na odmor.

U nastavku je Roma imala inicijativu, ali je do izjednačenja stigla tek u 91. minutu. Antonući je poslao odličan centaršut sa leve strane, a Džeko spremno dočekao priliku da postigne gol i postavi konačan rezultat.

VIDEO: Pogledajte zbog čega Muslin nije zvao Milinković Savića u reprezentaciju Srbije

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA