Junajted veruje Murinju: Portugalac produžio ugovor! (FOTO)

"Posebni" se obavezao na vernost "đavolima" do 2020. godine

  • 1

Mnogima se ne sviđa njegov karakter, mnogi osporavaju njegove rezultate i fudbalsku filozofiju, ali vlasnici Mančester junajteda veruju da je Žoze Murinjo pravi izbor za budućnost kluba.

Portugalski stručnjak produžio je ugovor sa "crvenim đavolima" do 2020. godine uz opciju produžetka za još godinu dana, a tekući ugovor je isticao 2019. godine. Ne prepuštajući ništa slučaju, u Junajtedu su "vezali" Murinja i rešili pitanje šefa struke.

>>>Molio je za parče hleba, tukao se na ulici za pare, a sada je najplaćeniji u Premijer ligi: Životna priča Aleksisa Sančeza koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Murinjo, koji je stigao u Mančester u maju 2016. godine, postao je prvi trener koji je u prvoj sezoni osvojio neki značajan trofej, trofej Liga Kupa. Takođe, uspeo je da osvoji Ligu Evrope, trofej koji je nedostajao Junajtedu.

- Zaista sam počastvovan i ponosan što sam menadžer Mančester junajteda. Želeo bih da se zahvalim vlasnicima i gospodinu Vudvardu (izvršni direktor) jer su prepoznali moj rad i posvećenost - rekao je Murinjo i dodao da je oduševljen što ima njihovo poverenje.

Portugalac se osvrnuo na rezultate i ono što klub sa Old Traforda očekuje u budućnosti.

- Postavili smo veoma visoke standarde, osvojili tri trofeja u jednoj sezoni, ali to su standardi koje očekujem od svog tima. Stvaramo uslove brilijantnu i uspešnu budućnost Mančester Junajteda. Volim svoje igrače i zadovoljstvo mi je što znam da ćemo biti zajedno i naredne tri godine - izjavio je Murinjo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA