≫ 

Arsenal je uspeo: Oborio rekord i doveo Obamejanga!

Gabonac oblači dres "tobdžija" i ponovo će biti saigrač Mhitarjanu sa kojim je činio čuda u Borusiji

  • 4

Arsenal je obavio lavovski posao u transfer roku: jeste da je ostao bez udarne pesnice Aleksisa Sančeza, ali je dobio dvojicu sjajnih fudbalera, Henrika Mhitarjana i kao najnoviji dodatak Pjer-Emerik Obamejanga!

>>> Molio je za parče hleba, tukao se na ulici za pare, a sada je najplaćeniji u Premijer ligi: Životna priča Aleksisa Sančeza koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Posle višednedeljnih pregovora, Gabonac je dobio dozvolu od Borusije Dortmund da pređe u redove engleskog kluba koji će za njegovu "slobodu" platiti Arsenalu 63 miliona evra!

Biće to, ako se ostvari, a o tome bruje engleski mediji u ponedeljak - novi rekord "Tobdžija" u svakom smislu.

Obamejang će uz to što će Arsenal platiti njegovom bivšem klubu najveću sumu novca za nekog igrača ikad, biti i najplaćeniji igrač "tobdžija" u istoriji.

On će, pišu engleski mediji, na nedeljnom nivou zarađivati impresivnih 205.000 evra!

S obzirom da će dolaskom Obamejanga doći do gužve u Arsenalovoj navali (Lakazet, Žiru) pretpostavlja se da će Francuz sa dužim stažom u klubu porazmisliti o odlasku, prodaja ili pozajmica svejedno, a kao potencijalna nova destinacija Žirua pominje se Čelsi.

Arsenal je ove zime ostao i bez dugogodišnjeg krilnog igrača Tea Volkota koji je pojačao Everton.

Obamejang je od 2103. godine član Borusije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njan

    29. januar 2018 | 13:29

    Odlicna dva pojacanja...Jos Anceloti ako dodje bice to jak tim.

  • Markovic

    29. januar 2018 | 15:38

    Treba tu jos pojacanja, inace ce za Obamejanga Arsenal biti prolazna stanica. Ionako mislim da je on samo dosao zbog zarade od transfera, a kada npr predje u Real za godinu dvije uzece opet dobre pare (koliko vec dobija igrac za sebe licno od transfera), da je direkt isao u Real ili Barsu imao bi samo jedan transfer i manje pare. Tako to rade Afrikanci, npr Adebajor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA