Čukarički doveo bivšeg fudbalera Sportinga i momka koji je bio kapiten u Partizanu (VIDEO)

Brđani angažovali Stojanovića, koji je 2015. bio na meti crno-belih

  • 1

Luka Stojanović je novi fudbaler Čukaričkog!

Doskorašnji vezista Apolona dogovorio je sve uslove sa Brđanima i uskoro će biti na raspolaganju Nenadu Lalatoviću.

To je za Telegraf potvrdio i sportski direktor Čuke Vladimir Matijašević.

- Istina je da smo završili transfer Stojanovića i on će najverovatnije biti poslednje pojačanje.Ova priča postoji u poslednjih nedelju dana, a dovedemo nekoga samo ukoliko se otvori idealna prilika, kao što je to slučaj sa Lukom.

Stojanović je bivši igrač Partizana, odnosno momak koji je ponikao u crno-beloj školi.

Još 2012.se preselio u Sporting iz Lisabona, a jedno vreme je igrao u Belgiji. Partizan je želeo da ga vrati u leto 2015. godine, a vredi pomenuti da je Luka u mlađim selekcijama bio kapiten Aleksandru Mitroviću i Lazaru Markoviću. Igra na poziciji centralnog i defanzivnog veznog.

Daljinac

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mileboy

    31. januar 2018 | 03:33

    Decko je bio izuzetan, svetski nivo talenta. Nadam se da je i pored izvesnih lutanja u karijeri na koja su vecinom osudjeni nasi mladi fudbaleri u potrazi za srecom i karijerom, uspeo da prikupi prava iskustva iz profi fudbala i da ce mu to pomoci da dalje isprofilira taj prirodni dar koji poseduje. Cuka je dobila sigurno novog RAdonjica i ako Stojanovic uspe da ispolji svoje nesumnjive kvalitete , eto njega u Partizanu za godinu dana. To me ne bi cudilo, jer mu je mesto u klubu njegove mladosti! Ima podrsku sih grobara. Ali mora da zna da za dres Partizana mora dapokaze i da ga zasluzuje svojim kvalitetom igre, ne samo talentom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA