Da li primećujete nešto čudno kod Kange na predstavljanju u Sparti? Navijači Zvezde već zbijaju šale na njegov račun (FOTO)

Sudeći prema fotografijama, Kanga nije bio oduševljen što odlazi sa Marakane u Prag

  • 17
Foto: sparta.cz

Gelor Kanga je predstavljen u Sparti iz Praga posle transfer sage koja se provlačila kroz čitav prelazni rok. Na kraju je Gabonac prihvatio da pređe u redove kluba iz Praga u transferu koji je Zvezdi doneo milion evra, a njemu lično primanja od isto toliko novca godišnje.

Kroz čitav prelazni rok je delovalo da se Kangi ne ide u redove Sparte i nekoliko puta je odbijao ponudu velikana češkog fudbala. Na kraju je ipak prihvatio uslove i postao novi igrač Sparte, sa kojom je potpisao ugovor do 2021. godine, nakon lekarskih pregleda, kao i još jednog sastanka koji je imao sa čelnicima kluba u Pragu, kada je delovalo da bi transfer ponovo mogao da propadne.

Kada je na kraju i zvanično predstavljen, Kanga nije delovao presrećno, sudeći po fotografijama sa stadiona u dresu Sparte.

Mnogi navijači Zvezde počeli su zbog toga da zbijaju šale na njegov račun da je to zapravo zato što je shvatio da iz Zvezde ide u klub koji je izbacio u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa deluje kao da je na ivici suza.

Foto: sparta.cz
Foto: sparta.cz

VIDEO: Pogledajte i gol Kange koji je obeležio njegov boravak u Zvezdi

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoko

    2. februar 2018 | 23:03

    Da nije bill kange zvezdabi i prosle godine prosla ludogorec i igrala evropu.

  • miro

    2. februar 2018 | 23:13

    Dobro je igrao na pocetku sezone

  • Petar

    2. februar 2018 | 21:55

    Srecno majstore, sve najbolje u daljoj karijeri i hvala ti za sve sto si dao nasoj Zvezdi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA