≫ 

Mančester junajted stao u Njukaslu: Svrake iznenadile Đavole

Odlična partija Benitezovih pulena

  • 1

Njukasl junajted pobedio je favorizovani Mančester junajted  sa 1:0 u okviru 27. kola Premijer lige Engleske.

>>> Milinković - Savić izveo potez za pamćenje: Ovakav dribling sigurno nikada niste videli (VIDEO)

Bitnu pobedu u borbi za opstanak svrake su izvukle minimalnim rezultatom ali protiv velikog rivala iz Mančestera.

Domaćin je na Sent Džejms Parku odlično krenuo i stvorio prvu priliku već na početku susreta kada je Šelvi sa ivice šesnaesterca uputio odličan udarac koji je golman Mančestera De Hea nekako odbranio.

Trebalo je Crvenim đavolima nekih pola sata da stvore izgledniju šansu, a najbolju su imali u 37. minutu kada je srpski reprezentativac Nemanja Matić odlično uposlio Marsijala koji nije uspeo da savlada golmana Dubravku.

FOTO: Tanjug/AP

Drugo poluvreme gostujuća ekipa je započela mnogo bolje. Prvo je Lukaku postigao pogodak koji je poništen, a onda je i Sančez propustio da zatrese mrežu gostiju.

Propuštene prilike vratile su im se na najgori mogući način. Odličnu akciju odigrao je Njukasl posle slobodnog udarca kada je Gejl petom spustio loptu ka Metu Ričiju, a bivši igrač Bornmuta postigao je sjajan gol, prvi za njega u ovoj sezoni.

Do kraja Murinjovi igrači pokušavali su na sve načine da izbegnu poraz ali je rezultat ostao nepromenjen.

Posle ovog poraza Mančester junajted je i dalje drugi sa 56 poena, prvi je Siti sa 72, Totenhem ima 52 poena.  Njukasl je ovom pobedom pobegao iz zone ispadanja i sa 28 bodova popeo se na 13 mesto. Poslednja tri mesta lige zauzimaju Sautempton sa 26, Stouk sa bodom manje i Vest Bromvič sa svega 20 poena.

FOTO: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    11. februar 2018 | 22:00

    Realno , Mančester Junajted nema kvalitet kakav je imao u nekim prethodnim generacijama . I sa Njukaslom je ista ako ne i lošija priča , samo su oni danas želeli da pobede za razliku od gostiju čija je većina igrača odigrala kao da su se kladili na pobedu domaćina . Pogba 100 miliona , Šelvi milion funti , a po podne je izgledalo kao da je obrnuto .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA