Hrvat i Bosanac se svađali oko auta, Mandžukić nije mogao da veruje šta radi Pjanić (VIDEO)

Nervoza je prevladala u ovoj situaciji kod Mandžukića

  • 4

Desetominutni Juventusov napadački "blickrig" i dva brza gola Iguaina "poništena" su upornošću i kvalitetom igrača Totenhema u nastavku utakmice, za konačnih 2:2 u prvom duelu dva tima u okviru 1/8 finala Lige šampiona.

>>> Liga šampiona: Iguain dao dva gola, ali je tragičar Juventusa, Siti demonstrirao silu u Bazelu (FOTO)

Nepovoljan razvoj situacije po Juve mnoge igrače je unervozio, a zna se da je Mario Mandžukić jedan od onih koji najlakše "planu" u takvim okolnostima.

Hrvatski reprezentativac pokazao je znake jake nervoze kod jedne akcije u drugom poluvremenu, a iznervirao ga je saigrač Miralem Pjanić koji nije najbolje razumeo nameru Mandžukića da će ovaj da izvede aut. I bosanskohercegovački reprezentativac se latio lopte pa smo u jednom trenutku imali komičnu scenu gde se obojica spremaju da ubace sa strane.

Mandžukić je imao bolju poziciju želeći da preduhitri igrače gostiju koji su kasnili da se vrate u odbranu, ali je prikočio kada je video da i Pjanić kreće da baca loptu što je izazvalo reakciju hrvatskog napadača. Usledila je revoltirana gestikulacija rukama, verbalno dobacivanje, na kraju je i nervozno bacio loptu...

Aut je na kraju izveo Aleks Sandro kome je Pjanić dodao loptu.

Loše veče po Juve i po Mandžukića, čija se nervoza pojačala zbog činjenice da je zbog povrede morao da izađe ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA