TAVAMBA: Spremni smo i za penale! Imamo odličnog golmana i šutere!

Kamerunac ipak navodi da se o penalima i ne razmišlja

  • 7

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je danas da su se crno-beli upoznali sa kvalitetima Viktorije iz Plzenja u prvoj utakmice šesnaestine inala Lige Evrope (1:1) i da će sve učiniti da obezbede prolaz u narednu rundu.

- Posle prve utakmice odigrane u Beogradu dobili smo jasnu sliku kakav nas protivnik očekuje u Češkoj i učinićemo sve da budemo spremni. Mislim da će utakmica biti vrlo otvorena, jer protivnik poput njih igra napadački, kao i Partizan - izjavio je kamerunski napadač za klupski sajt.

>>> HENDIKEP ZA PARTIZAN: Crno-beli bez kapitena protiv Plzenja u četvrtak?

Strelac jedinog gola za Partizan protiv češkog kluba u prvoj utakmici istakao je da on i saigrači ne razmišljaju o penalima, ali da su spremni na njih.

- O penalima ne razmišljamo, ali ako dođe do toga spremni smo. Imamo odličnog golmana i šutere. Partizan ima jak tim i mi ćemo učiniti sve da prođemo dalje - poručio je on.

Revanš meč između Partizana i Viktorije igra se u četvrtak u Plzenju od 19 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZV

    20. februar 2018 | 14:20

    Pa za penale se samo i spremate.

  • Pdjoni

    20. februar 2018 | 15:35

    Stara fudbalska...AKO ODBRANA IZDRZI NAPAD GARANTUJE 0:0 !!!

  • GP

    20. februar 2018 | 13:33

    Nemamo mi igru, nemamo trenera, nemamo vezni red, a to nam je pokazala i Mladost iz Lucana. Kada bi mi dali da biram koga bih pre oterao iz Partizana Djukica ili Jevtovica ne znam koga bih pre izabrao. Zato molim Boga da obadvojica napuste Partizan sto pre. Jevtovic ne zna dodati igracu loptu na 5 m udaljenosti od sebe, a kamo li sto drugo. Djukic, sta vise reci, eto sada je imao sve igrace na pripremama pa opet od igre ni i. Sramota, bre, covece, sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA