≫ 

Nišlije stale u odbranu Zemuna: Pojedini misle da smo u robovlasničkom društvu, pa bi da išibaju sve ostale!

Oglasile se i Nišlije

  • 9

Fudbalski klub Radnički iz Niša poručio je da ima moralnu obavezu da zaštiti FK Zemun nakon, kako navode, perfidnog jučerašnjeg napada "saopštenjem" posle utakmice Zemunaca i Partizana.

-Fudbalski klub Radnički smatra da nijedan klub u Superligi Srbije ne sme da ima bilo kakvu prednost u odnosu na ostale. Fer igra mora biti prioritet svih, tako da je nedopustivo da se pojedini klubovi ponašaju kao da su u robovlasničkom društvu. Tako da medijski ''išibaju'' svakog ko svojim radom i trudom ugrozi nešto što smatraju svojim vlasništvom, na primer pobedu koju su oni unapred proglasili svojom - poručuju iz Niša.

>>>Oštećeni smo, ali ćutimo i radimo: Posle Zemuna i Čukarički udario na "večite"

Printskrin: Youtube



Kako navode, čar fudbala, pa i sporta generalno, jeste neizvesnost, a svojim ponašanjem dva najveća srpska kluba uništavaju tu lepotu.

- Po pitanju finansijske pomoći koju dobijaju neuporedivi su sa drugima, ali kada se izađe na teren to nema presudni uticaj i ne definiše unapred pobednika. Da je tako onda ne bi ni postojala Superliga, već bi oni odmah na početku mogli da međusobno podele pehare. U tom smislu, nedopustiv je pritisak dva najveća srpska kluba na sve fudbalske instance, kako bi svi igrali onako kako oni sviraju - zaključuju Nišlije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    27. februar 2018 | 02:17

    Ajmo Radnicki sledecu pobedu

  • Ridžis

    27. februar 2018 | 11:31

    Bravo za Nišlije,trebaju svi dići glas ali mi se ne sviđa što svi čekate da neko prvi kaže. Trebate biti svi jedinstveni da tražite svoja prava.

  • Aleksa

    27. februar 2018 | 07:54

    A kad su vas pitali za VAR tehnologiju svi NE, e pa sad ispaštajte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA