≫ 

Dejan Stanković otkrio najbolniji trenutak karijere

Legendarni srpski fudbaler, da može, ponovo bi odigrao samo jednu utakmicu čiji ga ishod i dan-danas peče

  • 18

Bivši srpski fudbaler, jedan od najvećih koje smo imali u istoriji Dejan Stanković, priznao je da mu je poraz od Australije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi najbolniji trenutak u karijeri.

Srbije je pod vođstvom Radomira Antića 2010. godine završila Mundijal u grupnoj fazi iako je pobedila veliku Nemačku, no porazi od Gane i na kraju "Sokerosa" eliminisali su nas pre razigravanja.

Stanković je u intervjuu za Kurir pričao o utakmicama koje su mu ostale upečatljiva uspomena njegove velike karijere.

- Pamtiću poraz od Australije u Južnoj Africi jer je to jedina utakmica u mojoj karijeri koju bih želeo sutra opet da odigram i da promenim rezultat. To mi je definitivno najbolnija tačka karijere. Ima i mnogo lepih uspomena, mnogo utakmica poput one sa Rumunijom kad smo se plasirali na Mundijal, pa utakmica s Nemačkom u Africi. Dosta je uspomena, hvala bogu - rekao je Stanković.

Deki nije hteo mnogo da zalazi u problematiku aktuelnog sastava koji je od Muslina preuzeo Mladen Krstajić, ne želi nikoga na savetuje već je samo poručio aktuelnom selektoru:

- Ništa mu ne bih poručio što on već ne zna. On je trener, ne ja. Ima veliko iskustvo iz karijere i siguran sam da neće pogrešiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Subotica

    4. mart 2018 | 13:07

    Koje iskustvo ima Krstajic zivota ti Deki ?

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    4. mart 2018 | 12:30

    Јел то беше утакмица кад је садашњи голман Србије примио гол скоро са пола терена? Што је упропастио и велику победу против Немаца, и солидну екипу, и одличног тренера кога највећи упропаститељ нашег фудбала,Толе, није нешто готивио? Што је још чудније, тај још и увек брани, поред 10Х бољих и перспективнијих Дмитровића и Рајковића.

  • Bečlija

    4. mart 2018 | 12:29

    A meni kad smo 98 uzgubili protiv Holandije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA