≫ 

Bufonova poslednja poruka za Astorija koja tera suze na oči: Dragi Asto... (FOTO)

Duboko, dirljivo, potresno...

  • 3

Kao grom iz vedra neba, kao nož u srce fudbalsku Italiju je pogodila vest o smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija, koji je preminuo u snu u hotelu u Udinama, gde je tim iz Firence u nedelju trebalo da igra meč Serije A prtiv Udinezea.

>>> Šok u Italiji: Kapiten Fiorentine umro u snu!

Zbog smrti Astorija stao je fudbal u Italiji, sve utakmice Serije A planirane za nedelju su otkazane uključujući i veliki derbi između Milana i Intera.

Danas nikome nije do fudbala.

>>> Italija u žalosti za Astorijem: Otkazane sve utakmice Serije A

Poruke saučešća Astorijevoj porodici stižu sa svih strana, Italija je u šoku, a jednu od najdirljivihih i najpotresnijih za preminulog je napisao veliki Đanluiđi Bufon.

Samo pročitajte Bufonovu poslednju poruku za Astorija...

Zdravo, dragi Asto

Retko pišem ovako javno o nekoj osobi, jer sam oduvek smatrao da se lepota i jedinstvenost odnosa, uzajamnog uvažavanja i naklonosti, ne bi trebalo na ovaj način pokazivati i bacati kao hrana onima koji nemaju osećaja da poštuju određene veze.

U tvom slučaju, osećam potrebu da napravim izuzetak od mojih principa, zato što imaš mladu suprugu i članove familije koji sada pate, a posebno tvoja ćerka zaslužuje da zna da je njen otac bio u svakom smislu SAVRŠENA OSOBA... VELIKA SAVRŠENA LIČNOST... bio si najbolji izraz drevnog, prevaziđenog sveta, u kojem su vrednosti kao što su altruizam, elegancija, edukacija, obrazovanje i poštovanje drugih bili temelj svega.

Čestitam zaista, bio si jedan od najboljih sportista na koje sam naišao.

R.I.P.

Tvoj ludi Điđi. 

 
Ciao caro Asto, difficilmente ho espresso pubblicamente un pensiero riguardo una persona, perché ho sempre lasciato che la bellezza e l'unicità di rapporti, di reciproca stima e affetto, non venissero strumentalizzati o gettati in pasto a chi non ha la delicatezza per rispettare certi legami. Nel tuo caso, sento di fare un'eccezione alla mia regola, perché hai una moglie giovane e dei familiari che staranno soffrendo,ma soprattutto la tua piccola bimba, merita di sapere che il suo papà era a tutti gli effetti una PERSONA PERBENE.....una GRANDE PERSONA PERBENE....eri l'espressione migliore di un mondo antico, superato, nel quale valori come l'altruismo, l'eleganza, l'educazione e il rispetto verso il prossimo, la facevano da padroni. Complimenti davvero, sei stata una delle migliori figure sportive nella quale mi sono imbattuto. R.I.P. Il tuo folle Gigi.A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA