Dmitrović izludeo Ronalda: U čudu je gledao šta mu je Srbin odbranio, ali ga je na kraju ipak "probušio" (VIDEO)

Kraljevski klub stigao do trijumfa na teškom gostovanju Eibaru

  • 4

Kristijano Ronaldo je Real Madrid! Portugalac je upalio mašinu i sada je već jasno da je onaj slab period sa početka sezone završen. Sa dva gola doneo je Kraljevskom klubu trijumf na nezgodnom gostovanju Eibaru.

U dva navrata je matirao srpskog golmana Marka Dmitrovića, koji se našao na najnovijem spisku Mladena Krstajića, a on u tim momentima nije mogao ništa protiv zvanično najboljeg fudbalera sveta u izboru FIFA.

Ronaldo ga je savladao u 34. minutu, nakon što je iskoristio sjajan pas Modrića, koji je presekao loptu igraču Eibara na protivničkoj polovini, a zatim hirurški precizno proigrao Portugalca, koji je izašao sam pred Dmitrovića i šutirao snažno u bliži ugao.

Foto: AP/Tanjug

Eibar je u 50. minutu preko Ivana Ramisa posle kornera izjednačio rezultat i bili su domaćini blizu da ostanu neporaženi.

Sa tim se nije mirio Ronaldo, koji je u 84. minutu postigao pobedonosni gol. Posle sjajnog centaršuta Karvahala sa desne strane snažnim udarcem glavom sa peterca poslao je loptu iznad glave Dmitrovića, koji nije mogao ništa u toj situaciji.

Ipak, mora se reći da je Dmitrović bio najzaslužniji što je njegov tim bio u igri do kraja, jer je odbranio nekoliko fenomenalnih odbrana, zbog kojih je čak i Ronaldo potpuno izludeo i u neverici gledao kako mu je odbranio nekoliko šuteva. Posebno čudesan bio je onaj na kraju meča.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    10. mart 2018 | 15:43

    Dmitrovic je bio odlican, ali nazalost nije mogao da zaustavi onog nadcoveka sa brojem 7.

  • Ilija

    10. mart 2018 | 18:04

    Marko jos jednom pokazuje kvalitet trenutno nas najbolji golman

  • Mada faka

    11. mart 2018 | 02:54

    Ronaldo ima neverovatan osecaj za gol ali mesi je carobnjak sa loptom.Slazem se da je ronaldo najbolji ali samo zato sto mesi nije covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA