≫ 

Ima 32 godine i pivski stomak, ali mu to ne smeta da debituje za reprezentaciju Izraela! (VIDEO)

Klasa je večna, forma je prolazna

  • 0

Buckasti tridesetdvogodišnjak Eran Levi debitovao je za reprezentaciju Izraela u porazu od Rumunije 2:1 i svojom harizmnom i kilažom privukao pažnju svetskih medija.

>>>Par ekselans fudbal u Stokholmu: Golčina Vidala, Šveđani ga dali kao na PES-u, presudio im debitant u 90. minutu! (VIDEO) (FOTO)

Igrač Makabi Netanje bio je reprezentativac mlađih kategorija svoje zemlje ali je na debi u seniorskom timu morao baš da se načeka.

Činjenica je da je postao pravi hit, ne zbog svog nastupa za Izrael, koji, ruku na srce, nije bio spektakularan, već zbog svoje pojave.

Debeljuca sa barem dvadesetak kilograma više nije pokazivao znake umora, a posebno je zanimljiv detalj kada je skočio na saigrača iz ekipe Hameda, posle postignutog gola.

Hamed je stoički izdržao svog masivnog kolegu Levija koji je poziv u reprezentaciju zaslužio odličnim partijama u izraelskom šampionatu u kojem je postiga 7 golova.

Momenat kada "ljudska gromada" Levi skače na svog kolegu možete pogledati na 2.52 videa koji je u prilogu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA