≫ 

Tevez se povredio u zatvoru, polubrat mu robija 16 godina, zet mu "leži" zbog pljačke

Argentinac se zaigrao iza rešetaka, u Boki ljuti zbog nepromišljenosti napadača

  • 0

Argentinski fudbaler Karlos Tevez propustio je nekoliko dana treninga zbog povrede koju je zaradio na neobičnom mestu - u zatvoru.

Napadač Boke Juniors posetio je pre nekoliko dana polubrata Huana Alberta Martineza koji služi 16-godišnju kaznu u kazamatu u Kordobi zbog oružane pljačke.

Verovatno bi njegova poseta prošla nezapaženo da se nije latio lopte i zabavio sa zatvorenicima i pritom se povredio, što je "procurilo" do medija, pa je tako i Tevezov klub saznao šta se dešavalo iza zidina kaznione.

Tevez je propustio nekoliko treninga žaleći se na bol u listu, ali kad je do trenera stigla prava informacija o njegovoj povredi, oštro su mu zamerili, prenose argentinski mediji.

U ovoj priči pomenut je i Tevezov zet, jer je i on u zatvoru, doduše ne u istom, i on robija zbog oružane pljačke u kojoj je saučestvovao kao deo bande koja je u policijskim uniformama presrela kombi, ali se ispostavilo da je bio prazan, pa su ostali praznih šaka.

Većina aktera ove pljačke je uhapšena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA