Mag fudbala trenirao petliće, 119 puta aplicirao u Bundesligi i uvek dobijao odgovor - NE!

Fudbalski menadžer "za siromašne"

  • 4

Mihael Brajer ima neobičan hobi apliciranja na upražnjena radna mesta fudbalskog menadžera u Bundesligi i Cvajti, a iako je više od sto puta dobio negativan odgovor, planira da strpljivo čeka svoju šansu.

>>>Pokazao je zube pred 30 Arkanovih drugara, primio metak u leđa, a onda je Zvezdin Bata Radulović postao medicinsko čudo (VIDEO)

Kako prenosi nemački Bild, Brajer već punih 5 godina pažljivo prati klubove u prvoj i drugoj ligi Nemačke i jedva čeka da neki od menadžera dobije otkaz.

Kada se to desi, prvo pismo koje stiže u klubove je od Mihaela Brajera koji se preporučuje kao "spasilac" i fudbalski mag koji donosi preporod dotičnom klubu.

- Svaki put kada neki klub otpusti trenera, eto mog pisma - ističe za Bild Brejer.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Do sada, luckasti bankar iz Donje Saksonije poslao je svoj CV 119 puta u različite klubove. Njegova najveća kvalifikacija je, kako navodi, treniranje petlića, koje je vodio "čak" jednu sezonu.

Počelo je kao šala, ali kada su klubovi počeli da mi odgovaraju, odlučio sam da budem mnogo ozbiljniji u obraćanju - kaže on.

Ovaj neobični "hobi" Brajer je započeo u momentu kada je shvatio da mu nemački klubovi uredno odgovaraju na pisma i aplikacije koje šalje, što mu posebno imponuje.

Iako je vatreni navijač Borusije Dortmund ni malo mu ne bi smetalo da svoje "znanje" prenese i nekom drugom fudbalskom velikanu, makar on bi i veliki rival Bajern iz Minhena, koji je morao da ga odbije posle smene karla Anćelotija.

-U suštini, svaki klub može da očekuje prijavu za posao sa moje strane. Ko zna šta će se desiti na leto. Eto, Tomas Tuhel je sada ispao iz kombinacije, možda će funkcija u Bajernu opet biti upražnjena - uporno odgovara Brajer.

Foto: Tanjug/AP

Posebno je zanimljivo da je najviše odgovora dobio iz Minhena 1860, a koliko daleko njegova stručnost, koju niko ne prepoznaje, ide govori i podatak da se 2017. godine prijavio i za funkciju sportskog direktora Fudbalskog saveza Nemačke.

Njegov "talenat" za sada je idalje neotkriven. Ipak telefonski poziv iz Štutgarta, dao mu je nadu da nastavi da pokušava i nikada ne odustane, iako su mu i oni rekli isto što i svi ostali - NE!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    30. mart 2018 | 06:20

    Pogledajte samo šta je Njemačka, fino i kulturno mu odgovore. Da kod nas to radi, njegovu bi aplikaciju uzeli, malo se isprdali sa njom pa je bacili u smeće.

  • janko

    30. mart 2018 | 08:34

    Mozda bi mogao probati kod nas,kad moze Krstajic biti selektor bez ikakvog znanja

  • Sinovac

    30. mart 2018 | 00:43

    Mora da je bolji od Djikica!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA