Donald se vratio na Zvezdine treninge: Potpuno sam zdrav i spreman (FOTO)

Crveno-beli dobili veliko počinje, jer je kapiten ponovo u pogonu

  • 1
Mičel Donald na prvom treningu nakon povratka na teren posle zdravstvenih problema; Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su pojačanje pred završnicu prvenstva, pošto se kapiten Mičel Donald vratio treninzima, nakon manjih zdravstvenih problema koje je imao i ispitivanja na kojima je bio proteklih nedelja.

- Jedva sam dočekao ovaj trenutak, tri nedelje je prošlo u čekanju da se ponovo vratim treninzima. Svi smo se uverili da nemam nikakvih zdravstvenih problema i da mogu da se vratim radu sa sto posto svojih mogućnosti. Osećam se odlično, jako mi je prijao današnji trening.

- Sada moram što pre da se vratim u prvobitnu formu kako bih se u potpunosti stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba. Već sam počeo sa napornim radom i spreman sam na potpuno predan rad kako bih što pre ponovo zaigrao – rekao je Donald, koji je pokazao koliko je raspoložen i fotografijom na Instagramu.

 
A post shared by M.Donald (@mitchelldonaldofficial) on

Zvezdin vezista istakao je da će njegova ekipa uraditi sve kako bi i u plej-ofu beležili odlične rezultate.

- Osam važnih utakmica je pred nama, osam prepreka do šampionske titule. Moramo da im pristupamo maksimalno ozbiljno kao što smo to radili i do sada. Derbi je utakmica o kojoj se najviše priča naravno, ali ne smemo da zaboravimo da pre nje dočekujemo neugodnog protivnika, ekipu Zemuna. Svi moramo da se fokusiramo na nju i da idemo korak po korak, kako bismo se krajem maja radovali novoj šampionskoj tituli sa našim navijačima - poručio je Donald.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда _=[][]®&&&®€£©<<>>

    3. april 2018 | 17:27

    Поред титуле у фудбалу, koja je скоро па извесна, нужно је да се освоји и АБА, због наставка доминације. А то је битно што се навијачи једног клуба и не сећају кад им је клуб играо финале. Срећан повратак Доналду.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA