≫ 

I Spartak potvrdio: Vojvodina ima novog trenera

Aleksandar Veselinović napustio klupu "Plavih golubova" i preselio se južnije - na "Karađorđe"

  • 1

Za vreme Uskršnjih praznika FK Spartak Ždrepščeva krv ostao je bez dosadašnjeg prvog trenera Aleksandra Veselinovića, koji je prihvatio ponudu novosadske Vojvodine, potvrdio je subotički superligaš.

>>> Ilija Stolica više nije trener Vojvodine: Kap koja je prelila čašu bio je dolazak navijača na trening!

On će u Vojvodini naslediti Iliju Stolicu, a njega će na klupi Spartaka zameniti njegov dosadašnji asistent Vladimir Gaćinović.

Po odlasku Aleksandar Veselinović, koji je sedeo na klupi Spartaka od letos, zahvalio se na odličnom prijemu u Subotici.

- Dragi moji, svi vi koji nosite Spartak u srcu! Čestitam Vam najveći hrišćanski praznik, Uskrs sa željom da Gospod uvek bude uz Vas. Oni koji su slavili prošle nedelje neka ga takođe slave u zdravlju i veselju svih godina koje su ispred nas. Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam zvanično bio deo Spartaka, kluba sa dugogodišnjom istorijom i tradicijom u Srbiji i regionu. Hvala predsedniku Simoviću i svim ljudima na raznim funkcijama u klubu na saradnji. Imao sam iskrene saradnike i prijatelje u stručnom štabu koji su uložili sebe, i više od profesionalnog, za dobro i uspehe kluba. Ponosan je svaki čovek i trener koji je imao sreću da radi sa momcima i igračima sa kakvim sam radio u Spartaku, prosto rečeno divni su. Osetio sam toplotu i ljubaznost ljudi grada Subotice. Hvala navijačima Spartaka i svim ljubiteljima fudbala na podršci koju sam osećao. Spartak ostaje neizbrisivi deo mene! - glasi oproštajna poruka Veselinovića za Subotičane.

Oba kluba takmičenje u Superligi nastavljaju u plej-ofu pa će Veselinović ubrzo biti u situaciji da vodi "lale" protiv svog dosadašnjeg kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lila

    8. april 2018 | 21:31

    Pa ako je sve to sto si naveo za Spartak istina ne mogu da shvatim da sve to napusti i ode u Vojvodinu gde je totalno rasulo i raspad sistema i gde ce se zadrzati brat bratu 2 meseca,pa ako njih desetak trenera koje su izmenjali kao na traci nije uspelo da stabilizuje klub kako ces ti jado to uraditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA