Drama u Partizanu pred 157. Večiti derbi: Povredili se Ožegović i Bambi, sa bolnom grimasom napustili trening (VIDEO)

Dva veoma bitna igrača upitna pred meč protiv Zvezde

  • 10

Taman što su se Miroslavu Đukiću stavili na raspolaganje povređeni igrači, trener Partizana ima nove glavobolje! I to pred 157. Večiti derbi!

Trening koji je u utorak održan u Zemunelu, zbog povreda nisu završili Zoran Tošić i Ognjen Ožegović. Obojica su imali probleme sa povredom u poslednje vreme, ali su očigledno posle napora na treningu osetili bol i morali su ranije da izađu sa terena.

Ožegović je sa bolnom grimasom izašao sa terena u pratnji doktora Ilije Rosića i pokazivao je da ima problem sa nogom, dok je nešto kasnije trening završio i Zoran Tošić.

On se prvobitno našao na zemlji i doktori su bili uz njega, a kasnije je i napustio trening. Delovalo je da je ima problem sa povredom lista, zbog koje je propustio dobar deo utakmica u poslednje vreme.

Da li je u pitanju predostrožnost ili su se fudbaleri crno-belih ozbiljnije povredili, ostaje da se vidi. Ipak, pred Đukićem i stručnim štabom su ozbiljne muke da osposobe Tošića i Ožegovića koliko je to u njihovoj moći.

Očigledno je da imaju problem da izdrže maksimalne napore.

VIDEO: Pogledajte šta Zdjelar kaže o navijačima Olimpijakosa pred derbi

VIDEO: Pogledajte šta Marko Janković kaže o razjedninjenosti Grobara na derbiju

VIDEO: Pogledajte kako Danilo Pantić najavljuje 157. večiti derbi

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    10. april 2018 | 15:26

    Aaa na šta je sve spreman Iliev.Foliraža klasična!!!

  • Milan

    10. april 2018 | 15:55

    Sa nima ili bez njih Zvezda dobija!!!bambi jeste dobarvigrac aki povrede ga zezaju...ali Ozegovic?to je igrac za Lucane!!!

  • MikiMausGargamel

    10. april 2018 | 17:58

    Bez panike grobari, nas trener i veliki poznavalac fudbala Miroslav Djukic ce svojom veoma dobrom i hrabrom napadackom taktikom doci do nove pobede u derbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA