Trener Barselone stalno ponavljao jednu rečenicu posle poraza od Rome!

Valverde je bio porpilično utučen

  • 19

Navijači Barslelone su bili u šoku, fudbaleri Barselone su bili u šoku, trener Barselone Ernesto Valverde je bio u šoku posle poraza njegovog tima od Roma (3:0) i ispadanja u četvrtfinalu Lige šampiona.

Toliko je bio izbezumljen da je na konferenciji za medije stalno ponavljajo jednu rečenicu - nismo mogli da igramo svoju igru!

>>> To je fudbal, to je emocija, ovo je trebalo doživeti! Manolas izbezumljen od sreće posle gola Barsi, Kolarov završio u naručju golmana (VIDEO) (FOTO)

- Sve je išlo njima u korist, nismo mogli da igramo svoju igru. I kada su postigli prvi gol, nismo mogli da igramo svoju igru. Oni su nas pritiskali od 1. do 90. minuta, morali smo da igramo i dugim loptama. Bio je ovo veoma loš dan za nas, nismo mogli protiv njihovog presinga. Oni su bili odlični, mi nismo mogli da igramo našu igru. Kada vam protivnik pošalje igrače sredine terena tako visoko, pokušavate da igrate dugim loptama, ali nismo ih kaznili zbog toga - rekao je Valverde.

Barselona je u Rim stigla sa prednošću od 4:1 i kao apsolutni favorit, ali su odučeni od fudbala.

Džeko, De Rosi i Manolas su bili strelci u pobedi Vučice koja će se godinama prepričavati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Js

    11. april 2018 | 08:48

    Kako si mogao zadnjih 10 minuta da igras svoju igru? Sramotna igra, kukavicka, cuvanje rezultata, pretesko za gledati svima onima koji su voleli Barselonu. Apsolutno zasluzena pobeda Rome. Daj boze da ispadnu sledece godine iz grupe, ako ce ovako igrati. Napad je od Barselone napravio veliki klub, a ne taktiziranje i cuvanje rezultata, bez ikakve zelje da se priblizis protivnickom golu. Uzas, jednom recju, za mene totalno razocaranje, ne rezultatom, nego tim kukavickim i bezvoljnim pristupom. Sramota!

  • Oljak

    11. april 2018 | 00:36

    Videli loptu nisu.bravo di francesko.

  • lazar de clasico

    11. april 2018 | 01:09

    Ovo im se vraca sto su prosle godine pograli PSG ne moze vazda sudija da pomaze Barseloni. U proslom mecu im je pomogao isto. Od kad pratim fudbal sudije u ligi sampiona im maksimalno pomazu. Stigne kazna kad tad. I celzi ih je kaznio 2012 iako je bio losiji tada. Al to je kazna zbog onog cuvenog meca iz 2008 kada celziju sudija nije svirao 3 penala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA