≫ 

Sergej, to što radiš nije u redu: Trener Fiorentine razočaran ponašanjem srpskog fudbalera (VIDEO)

Vezni igrač Lacija navodno provocirao navijače Viole

  • 2

Lacio i Fiorentina odigrali su najuzbudljivijih 90 minuta fudbala viđenih ove sezone, gosti su slavili 4:3 i nastavili borbu za treće mesto sa Romom.

Zanimljivo je bilo i neposredno po završetku meča, u centru pažnje našli su se trener Viole Stefano Pioli i srpski fudbaler Sergej Milinković Savić, koji su ušli u verbalni duel.

Naime, Pioli, koji je bio prvi Sergejev trener kad je ovaj stigao u Italiju, u Lacio, zamerio je našem igraču da je provocirao navijače kluba iz Firence slaveći pobedu pred njima.

O tome je pričao na konferenciji posle utakmice.

- Prišao sam Sergeju da mu kažem da nije u redu da slavi pred našim navijačima, već da to radi kod sektora gde su bile smeštene pristalice Lacija - rekao je Pioli.

Na snimku koji se pojavio ne vidi se trenutak kada Sergej provocira navijače Viole, ako je to uopšte i radio, vidi se samo trenutak kada ga Pioli zove i onda mu pridikuje zbog nesportskog gesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • %+%

    19. april 2018 | 17:56

    U pravu je. Ne traži đavola. To je savet iskusnijeg. Sergeju to treba da bude za nauk.

  • Ciganin 1976

    19. april 2018 | 23:23

    Isfrustrirani,iskompleksirani naduveni zabac !!! Pravi vestacku frku jer je dobio po buljsonu !!! Cepaj SMS samo i ne obracaj paznju na indijance !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA