≫ 

Mitrogol zakucao Milvol i nastavio pobedničku seriju Fulama! (VIDEO)

Borba za Premijer ligu se nastavlja uz sjajnu partiju i gold Mitrovića

  • 2

Fudbaleri Fulama pobedili su Milvol sa 3:0, uz novi gol Aleksandra Mitrovića, i vratili se na drugo mesto Čempionšipa na dva kola pre kraja prvenstva.

>>>Neco, jesi li izašao ranije da bi mogao na žurku? Radonjić otkrio Milojevićevu prozivku i koja je Srpkinja najlepša (VIDEO)

Fulam nastavlja da igra po notama Slaviše jokanovića koji je na dobrom putu da i drugu ekipu uvede u premijer ligu Engleske. Njegovi puleni došli su u vođstvo preko Sesenjona u 46. minutu, da bi Kevin Mekdonald deset minuta kasnije povećao vođstvo.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, minut pre kraja regularnog dela, stavio je tačku na meč preciznim šutem sa ivice šesnaesterca. Ovo je njegov 11 pogodak na 15 utakmica u drugom po redu takmičenju Engleske.

U poslednja dva meča Fulam će dočekati Sanderlend u petak 27. aprila, a potom ih očekuje duel sa Birmingemom 6. maja. Njihov glavni konkurent Kardif, za koji nastupa Marko Grujić, ima utakmicu manje pa se bolji iz poslednja tri kola može nadati odlasku u viši rang.

Tabela: Vulverhempton 95, Fulam (+1) 85, Kardif (-1) 83, Aston Vila 79, Midlsbro 69, Milvol (+1) 69, Derbi Kaunti (-1) 68, Preston 66, Šefild junajted 66...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnn Repp

    21. april 2018 | 00:00

    Još da nisu u prošlom kolu u poslednjem minutu nadoknade protiv Brentforda primili gol i izgubili dva boda, mogli su i direktno u Premijer ligu . Čestitke Jokanoviću, Mitroviću, Sesenjonu i kompaniji na pobedi protiv ekipe sa najjačim navijačima na Ostrvu .

  • caplin

    21. april 2018 | 13:26

    Fulam ima dve utakmice vise od Kardifa ,a ne jednu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA