≫ 

Đukić presekao: Vulićević neće biti ni na klupi protiv Čuke, spremne 4 zamene u startnoj postavi!

Strateg crno-belih ispunio obećanje da će menjati startnih 11 pred još jedan duel sa Brđanima

  • 19

"To nisam doživeo..." - otelo se spontano treneru Partizana Miroslavu Đukiću posle polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim (4:2), pošto se odbrana njegovog tima prosto raspala u paramparčad i tako možda i "poništila" ne tako slabo izdanje u ofanzivnom delu tima (dva gola i nekoliko stopostotnih prilika).

Krivci su "detektovani" još iste večeri, na njih su SMS porukama ukazivali čak i čelnici kluba. A, promene će biti sprovedene već za današnji "revanš" protiv tima Nenada Lalatovića, i to u gotovo u svim linijama tima.

>>> Vanredan sastanak Ilieva i dela igrača pred Čukarički: Zašto nisu svi došli?

Prema nezvaničnim saznanjima Telgrafa, kako sada stvari stoje, Đukić će promeniti četvoricu fudbalera u odnosu na meč u Kupu.

Detalj sa meča Čukarički - Partizan Foto: fkcukaricki.com

Dobro po Partizan je to što se na gol vraća Vladimir Stojković, jer crno-beli sa njim i bez njega u postavi definitivno nisu ista ekipa. Što se odbrane tiče, ceh očajnoj partiji u Kupu je platio desni bek Miroslav Vulićević, koji danas neće biti ni u protokolu meča sa Brđanima.

Podsetimo da je uprava kluba od Đukića SMS porukom u sredu tražila da Vulićevića izbaci iz igre još na poluvremenu.

Umesto njega, uz desnu aut-liniju će, sa štoperske pozicije, biti prekomandovan Nemanja R. Miletić. Promena se očekuje i na levom boku, gde je i isprovocirana spontana izjava Đukića od srede, pošto je Slobodan Uroševic poklonio četvrti gol rivalu. Povratak Nemanje G. Miletića bi trebalo da "zatvori rupu" uz levu aut-liniju.

Promena se odnosi na poziciju desnog štopera, na koju se, usled selidbe Nemanje R. Miletića, posle dužeg vremena vraća Milan Mitrović. On će igrati u tandemu sa mladim Svetozarom Markovićem, u koga svi u klubu imaju poverenja.

Pozicija zadnjih veznih takodje nije bila predmet spora, pa će Danilo Pantić, najbolji igrač Partizana ovog proleća, dejstovati ispred odbrane u paru sa Sašom Zdjelarom. Na bočnim pozicijama će mesta zauzeti Armin Djerlek (levo) i Zoran Tošić (desno), a iznenadjenje (ili mozda ne?) predstavlja mala rokada u napadu.

Ožegović tuguje posle poraza u večitom derbiju Foto: MN Press

Naime, Đukić se odlučio da napadne sa dvojicom fudbalera, s tom razlikom što će Leandre Tavamba ovoga puta ostati na klupi za rezerve. Zameniće ga Đordje Ivanović, koji će imati ulogu lažnog napadača, dok će najistureniji biti Ognjen Ožegović.

Dakle, postava Partizana protiv Čukaričkog bi trebalo da izgleda ovako: Stojković, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Marković, Nemanja G. Miletić, Zdjelar, Pantić, Tošić, Đerlek, Ivanović, Ožegović.

Međutim, nije iskučeno da Đukić u ''minut do 12 nešto promeni.'' Setite se samo pomenutog meča u Kupu kada je zamenio golmana pola sata pred početak utakmice...

VIDEO: Znači Miroslav Đukić, trener Partizana jednu reč ponovio 156 puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No

    22. april 2018 | 14:44

    Kasno,kasno...svi redom napolje iz kluba SRAM VAS BILO.

  • Drasko

    22. april 2018 | 15:28

    Znaci skloni se znaci pojma nemas. Znaci bio si prosecan igrac znaci kao trener si znaci 0. Znaci i kompletna uprava mora znaci da ode i sa sobom znaci povede znaci 90%znaci igraca mialim znaci ne zasluzuju crnoznaci beli dres.

  • Звезда¥[][][]®€£®[][]()()¢¢

    22. april 2018 | 14:22

    Што враћа овог, голман је баш био солидан. А и Урошевић је био један од бољих. Без њега би примили бар 6 ком., а они му замерају на ситну грешчицу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA