Berluskoni spašava posrnuli Milan!?

Pad Rosonera se nastavlja, a mnogi smatraju da bi kontroverzni bivši vlasnik mogao da bude pravo rešenje

  • 3

Fudbalski klub Milan vrlo brzo bi mogao da dobije starog-novog vlasnika Silvija Berluskonija čiji je glavni zadatak povratak na staze stare slave.

>>>Simeone eksplodirao u 12. minutu: Psovao sudiji majku, arbitar pobesneo i isključio ga! (VIDEO)

Bivši uspešni predsednik Milana Berluskoni izjavio je da će, ukoliko se nastavi pad italijanskog fudbalskog velikana, biti prinuđen da se vrati na čelo kluba.

- Put kojim Milan ide tera me da ponovo kupim klub. Mnogi me na ulici zaustavljaju i pitaju zašto sam prodao Milan, govore da sam krivac za trenutno stanje. Priznaću, ukoliko stvari ostanu ovakve pre ili kasnije vratiću se na čelo Milana - rekao je Berluskoni.

Izgleda da su Liju dani u Milanu odbrojani; Foto: Guliver/Studio Buzzi/AC Milan via Getty Images

Milan je i ovu sezonu izgubio, iako ima šansu da u finalu protiv Juventusa osvoji Kup Italije, jer nije uspeo da izbori povratak u Ligu šampiona.

Uz to "rosonerima" preti kazna UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a kineski vlasnik Jongong Li mora da vrati pozajmicu američkom konzorcijumu "Eliot Managment".

Da podsetimo Berluskoni je tri decenije predvodio Milan do najvećih uspeha, među koja je čak pet trofeja Lige šampiona, pre nego što je 2016. godine odlučio da Kinezima proda vlasništvo za 740 miliona evra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. april 2018 | 10:34

    Taj Berluskoni je znao zasta se rodio!ne ..... ni zivu silu!

  • Vosa

    27. april 2018 | 10:52

    Pa on nije ni prodao Milan. Sve je to izmisljotina da bi oprao lovu i vratio u Italiju na legalan nacin 800miliona, od navodne prodaje. Prodao ga samom sebi.

  • bale

    27. april 2018 | 12:30

    kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA