≫ 

Srbin i Klop se posvađali pred revanš polufinala LŠ: Haos na Enfildu pred ključni meč Liverpula!

Željko Buvač posle 17 godina saradnje nije asistent Jirgena Klopa

  • 13
Željko Buvač je bio desna ruka Klopa punih 17 godina, od Majnca, preko Borusije Dortmund do Liverpula; Foto: Guliver/Ian MacNicol/Getty Images

Udarna vest iz Engleske je Srbin! Željko Buvač je završio svoju karijeru u Liverpulu, a takođe i karijeru pomoćnika Jirgena Klopa, sa kojim je sarađivao punih 17 godina.

Srbin, koga su zvali "mozak" i smatrali ga jednim od glavnih protagonista Klopovog uspeha, sa kojim je sarađivao od kako je Klop vodio Majnc 1992. godine.

>>> Jirgen Klop ima srpski mozak! Britanci detaljno pišu o pomoćniku nemačkog trenera

Engleski mediji objavljuju da je u nedelju uveče završena dugogodišnja saradnja i da je došlo do spora između Klopa i Srbina iz Bosne.

- Oni su počeli da se razdvajaju na treningu, Buvač ne ide na taktičke sastanke i više nije uključen u odabir tima. U prošlosti je jedini bio koji je bio Klopovo "uvo", ali sada je veza raskinuta i igračima je rečeno da je Buvač otišao - navodi izvor Dejli rekorda.

Ovo je vest koja je šokirala navijače Liverpula, naročito njen tajming kada je objavljena, pošto Liverpul u sredu od 20.45 igra protiv Rome revanš polufinala Lige šampiona i pokušava da odbrani 5:2 iz prve utakmice na Enfildu.

VIDEO: Grme narodnjaci u svlačionici Vest Hema zbog Marka Arnautovića

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    30. april 2018 | 09:49

    Odmah za selektora!

  • Mbbape

    30. april 2018 | 10:27

    Ajde sad nasi Kolarov i Dzeko da izbace čika Klopa, sad su uzdrmani.

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    30. april 2018 | 10:45

    Buvac znam povrsno preko nekih prijatelja covek je dobricina kakva se retko radja i svi kazu da je Klop u stvari delo Zeljka Buvaca...videcemo sad kako ce se snaci svaba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA