≫ 

Partizan definitivno izgubio bitku za prioritetno pojačanje: Sada samo veliki povratnik u Humskoj može to da ispravi! (FOTO)

Andrija Pavlović je i definitivno novi član Rapida iz Beča

  • 8
Andrija Pavlović je novi igrač Rapida iz Beča; Foto: Profimedia

Partizan je izgubio bitku za Andriju Pavlovića, pošto nije uspeo da parira Rapidu iz Beča u finansijskom smislu kada je obeštećenje u pitanju.

Srpski fudbaler, koji je protekle dve godine sa velikim uspehom branio boje Kopehnagena, potpisao je sa tim iz prestonice Austrije, pošto je Rapid uplatio 1.300 000 evra na račun danskog tima.

>>> Vulićević na izlaznim vratima Partizana! (VIDEO)

Nekadašnjeg igrača Čukaričkog je silno želeo i klub iz Humske, koji mu je čak i nudio bolja godišnja primanja, ali je obeštećenje bilo kočnica.

- Veoma sam srećan što sam potpisao za tako veliki klub kao što je Rapid iz Beča. Spreman sam da igram pred najboljim navijačima u Austriji i da zajedno ostvarimo mnogo dobrih stvari zajedno. Hvala svima na toploj dobrodošlici, kao i navijačima Rapida na porukama. Sa druge strane, veliko hvala navijačima Kopehnagena i svima u tom klubu na predivne dve godine - napisao je Andrija Pavlović na svom Instagramu uz fotografiju sa dresom novog kluba.

Posle izgubljene bitke za potpis Pavlovića, Partizanu je prvi prioritet dolazak Miralema Sulejmanija. Ipak, i tu je problem što je Sulejmani ove sezone nosilac igre Jang Bojsa i najzaslužniji za osvajanje titule u Švajcarskoj, pa mu je Jang Bojs ponudio novi ugovor.

Prvi prioritet Partizana: Miralem Sulejmani u duelu sa Markom Jankovićem tokom meča Lige Evrope; Foto: Tanjug/AP

Ukoliko ni on ne bude realizovan, crno-beli će se okrenuti drugim rešenjima. Neka od njih su Giljerme i Terens, o čemu je Telegraf već pisao.

VIDEO: Čiji je stadion Partizana?

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šok

    30. april 2018 | 13:39

    Samo Suma da prodje pripreme rece Ilijev.

  • Звезда ^®&®[][]¿¿{}{}

    30. april 2018 | 12:19

    Ако је Сулејманију приоритет да дође у 3-4 клуб у Србији, онда је по мени он" зрео" за пензију. Ипак је неко име да би се спустио на тако "ниске гране"

  • Косингас

    30. april 2018 | 12:14

    Који Партизан? Никада нису били у причи. Андрија је хтео у Звезду, али они нису имали новца колико су Данци тражили. То је једина истина!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA