≫ 

Veleobrt: Saša Ilić nastavlja karijeru, umesto oproštaja dobija novi ugovor

Bombastična vest stigla iz Humske

  • 29

Sve je bilo spremno za oproštaj Saše Ilića, najavio je da mu je 157. okršaj sa Crvenom zvezdom poslednji večiti derbi u karijeri, istakao da želi da ostane u Partizanu u nekoj drugoj ulozi, a pojedini čelnici su to potvrđivali u medijima...

A onda se početkom tekuće sedmice, tačnije u ponedeljak, dogodio planirani sastanak sa čelnicima i rečenica koja je promenila sve: "Saša, mi bismo voleli da igraš još malo... Potreban si dole na terenu, mi boljega ni u najavi nemamo..."

Foto: MN Press

I na pomolu je - veleobrt. Umesto da ide u penziju, Saša Ilić na stolu ima ponudu za novi ugovor (ali i za funkciju), pa će najverovatnije nastaviti igračku karijeru bar još godinu dana, saznaje Telegraf.rs. Konačnu odluku doneće sam Ilić u narednim danima!

To je zapravo najrealniji epilog razgovora kapitena i čelnika Partizana, koji su sa Ilićem već izvesno vreme tražili najbolje rešenje, najbolje mesto sa koga bi legendarni kapiten mogao da doprinese sportskom sektoru i timu. Nekakvo u struci je već bilo na pomolu, čekao se samo pogodan trenutak da se i javnost obavesti o svemu, ali su dve strane nekoliko puta sele za sto i zaključile da je najbolje da legendarni fudbaler ostane i još malo "uči decu fudbalu", onako kako je pre dva nekoliko učio i rivale iz kruševačkog Napretka, deleći asistencije i lopte sa "očima", odnosno večeras sa Čukaričkim, kada je bio čovek odluke u plasmanu tima u finale Kupa Srbije!

Foto: Marko Todorović

Inače je bilo planirano da zvanična ceremonija u čast Saše Ilića bude pripremljena na poslednjem ligaškom meču protiv Spartaka iz Subotice. A u bliskoj budućnosti, negde na jesen, kada ekipama dozvole termini, bila je ideja da u goste dodje i turski velikan Galatasaraj, gde je Saša takođe ostavio dubok trag i bio obožavan.

Interesantno je da je čak i PR tim Partizana već započeo akciju "oproštaja od kapitena", pozivajući navijače da šalju snimke na zvaničnu Instagram prezentaciju kluba, uz obećanje da će oni najkreativniji dobifi priliku da upoznaju Ilića lično i dobiju njegov dres sa potpisom.

A stara narodna kaže: "Ne kukuriči pre zore". Jer Sale je još jednom pokazao kakav je majstor, još nije rekao zbogom i svakako ima još toga da ponudi crno-belima. Fotelja neka čeka!

VIDEO - Jurnjava između sukobljenih frakcija Grobara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 22

    9. maj 2018 | 22:24

    Jer je Sale samooo jedann !

  • Sasa

    9. maj 2018 | 22:43

    Bravo legendo. Ostani jos jednu sezonu da uzivamo zajedno. Kad bi neko sastavio 10 najboljih dodavanja iz ove sezone , tvojih bi bilo 5. Dok god mozes da odigras 30 min nemoj da odustajes jer tvojih 30 min vredi vise od bilo kog igraca u ovoj ligi.

  • Kunta Kinte

    9. maj 2018 | 22:45

    Jedan je kapiten

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA