≫ 

Zvezda pripisala titulu više: Crveno-bele lepotice otkrile izgled novog klupskog autobusa! (VIDEO)

Redizajniran je klupski autobus, a posebno je upečatljiv jedan detalj

  • 9

Fudbalski klub Crvena zvezda slavi titulu, zvanično 28, ali ako pitate crveno-bele, u pitanju je 29. pehar šampiona.

Barem tako piše na novom klupskom autobusu, koji je redizajniran uz promenu broja koji piše ispod pehara šampiona države.

Inače, 1946. je Zvezda bila prva na republičkom šampionatu u Federativnoj Narodnoj Republici Jugoslaviji, a čelnici kluba iz Ljutice Bogdana poslali su Fudbalskom savezu Srbije zvaničan dopis sa molbom da joj se ta titula računa kao trofej saveznog ranga takmičenja.

To crveno-belima još nije usvojeno, ali su ipak uračunali titulu, a već nekoliko godina vode inicijativu da se ovo uradi.

Foto: instagram.com/crvenazvezdafk

U međuvremenu, FS Hrvatske je na listu svih osvajača uvrstio Hajduk kao prvog šampiona, a Splićani su 1946. bili prvaci u NR Hrvatske, baš kao što je Zvezda učinila u Srbiji.

VIDEO - Otkriveno ko je Zvezdin tajni adut u pregovorima sa pojačanjima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • matori

    12. maj 2018 | 19:43

    hahaha brukanje fk cz se nastavlja .Jedan kvalifikacioni turnir za Prvenstvo se proglasava titulom .Na takvom turniru u Vojvodini je pobedila Vosa a u hrvatskoj fk Rijeka .Posle je odigrano prvenstvo i Sampion je bio fk Partizan.Strasno prekrajanje ,lazi i obmane iz tog kluba stalno stizu .fk cz =zlo i najveca ppodvala .Time ste posramili sve generacije .

  • Realno

    13. maj 2018 | 10:51

    Takodje,FSS bi trebao oduzeti 2 titule Partizanu iz 80-tih godina.Jednu je osvojio Vardar, a drugu je Partizanu dodelio Sud udruženog rada.Polako , staće se na kraj lopovlucima JSD-a.

  • Vojkan

    12. maj 2018 | 19:49

    A sta je sa Suboticom koja je isto te godine osvojila takvu titulu.Mozda da podele po pola pa da zvezda ima 27i 1/2 titule Spartak 1/2 titule.Ovo mozda moze samo za vrememe GOSPODARA posto se niko u proteklih 80 god nije setio sem Terzica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA