≫ 

Gvardiola ostaje bogati Građanin, zvanično je najplaćeniji trener sveta! (VIDEO)

U klubu su i te kako zadovoljni radom trofejnog trenera, što su znali i da nagrade

  • 1

Posle dominatnog osvajanja Premijer lige, u svojoj drugoj sezoni na klupi Mančester Sitija, Pep Gvardiola dobio novi ugovor na Etihadu.

>>>Francuska vodi zverinjak na Mundijal: Neće biti mesta za mnoga zvučna imena i majstore fudbala!

Bez obzira na ispadanje u Ligi šampiona i FA kupu, 100 bodova u najjačem fudbalskom takmičenju Engleske, uz trofej Liga kupa, Španac je dobio ugovor života.

Pep će ostati na klupi Građana do 2021. godine, a po sezoni će zarađivati oko 23 miliona evra, ili 420 hiljada evra nedeljno!

- Uzbuđen sam i srećan. Veliko je zadovoljstvo znati da mogu da nastavim rad u ovom klubu i da čelnici imaju poverenja u mene. Uživam u radu sa svojim igračima i svakodnevno se trudimo da postanemo još bolji. Imamo mladu ekipu, sa prosekom od 23 godine i sigurno ima prostora za napredak u godinama koje slede -  istakao je Gvardiola.

Da podsetimo, Gvardiola se trenerskim poslom bavi od 2008. godine. Do sada na 559 utakmica ima skor od 402 pobede, 95 remija i 62 poraza. U karijeri je osvojio 23 trofeja, 14 sa Barselonom, 7 sa Bajernom i dve sa Mančester Sitijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    18. maj 2018 | 09:32

    Dao nesto novo u fudbalu koji svi sad imitiraju.Mislim da ce ga Jokan jednog dana ako predje u Celzi prestici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA