≫ 

Zvezda dobila zvaničnu ponudu za samo jednog igrača, ''desetka'' stiže iz inostranstva!

Crveno-beli na stolu imaju samo ponudu za Račića

  • 3

Crvena zvezda je tokom dana na Marakani proslavila 27 godina od osvajanja titule prvaka Evrope, a pored evociranja uspomena bilo je i priče o aktuelnoj generaciji crveno-belih.

Tačnije, o mogućim pojačanjima Zvezde za narednu sezonu.

>>> Do 20. godine nisam ni pratio sport, a onda me je Zvezda obasjala: Bajaga objasnio svoju navijačku strast! (VIDEO)

- Prvo pojačanje je već potpisano, to je Dušan Jovančić iz Vojvodine. Politika kluba je da se nikada ne gomilaju igrači na istim pozicijama. Otišao je Donald, doveli smo Jovančića na toj poziciji. U planu su još neki odlasci, i u skladu sa njima ćemo dovoditi pojačanja - rekao je sportski direktor Zvezde Mitra Mrkela i dodao:

Mitar Mrkela (levo) u društvu Zvezdana Terzića Foto: A. Nalbantjan

- U razgovorima smo sa nekim štoperima, i očekujem da se taj posao brzo završi, ali nećemo žuriti. Le Talek je igrao vrhunsku sezonu, i želimo da dovedemo nekoga ko je najmanje na njegovom nivou. U klubovima kada nađete štoperski par, onda se on ne menja godinama, i on predstavlja stabilnost kluba. Biće teško naći zamenu za Le Taleka, ali u pregovorima smo i nadam se uspešnom ishodu. Uvek više volim da dovedem domaćeg igrača, uvek, ali nažalost to nekada nije moguće. I tamo gde nije moguće, pokušaćemo sa strancima. Ideja je da angažujemo ''desetku'' iz inostranstva, ali ne bih puno o tome.

Mrkela je otkrio i da li klub trenutno ima ponuda za prvotimce.

- Imamo samo jednu zvaničnu ponudu u ovom trenutku, i to je ponuda za Račića. Borjan ima ugovor još dve godine i ostaje u Crvenoj zvezdi, a sa Lukačem nikada nije razgovarano, niti je razmatran — jasan je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    29. maj 2018 | 21:29

    Treba i stoper i "desetka"!!!

  • Ноле

    29. maj 2018 | 22:08

    Реци им Митре да је та десетка Константин Будеску !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA