VELJKOVIĆ: Drago mi je što sam izabrao da igram za Srbiju! KOSTIĆ: Pratim malo i Nemce preko interenta!

Članovi Orlova govorili o predstojećem SP

  • 0

Fudbalski reprezentativci Srbije Miloš Veljkovići Filip Kostić govorili su za medije u Staroj Pazovi o predstojećem Svetskom prvenstvu.

Njih dvojica se nalaze na spisku od 27 igrača koje je selektor Mladen Krstajić odabrao da budu u konkurenciji za tim Orlova.

- Napravio sam dobar izbor što sam odlučio da igram za Srbiju. Pokazalo se to u mladim kategorijama sa osvojenim Svetskim i Evropskim prvenstvom i siguran sam da sam doneo dobru odluku - rekao je Veljković koji je rođen u Švajcarskoj.

Kao predstavnik generacije koja je pre tri leta osvojila Svetsko prvenstvo u omladinskoj kategoriji veruje da će nastaviti kontinuitet uspeha i u A reprezentaciji.

- Imamo sjajne igrače. Moram da budem strpljiv i radim na treninzima i klubu. Radimo jako i treniramo i mislim da možemo da nastavimo kontinuitet iz mlađih kategorija. Moje nije da pričam, selektor odlučuje ko će ići u Rusiju - rekao je Veljković.

KOSTIĆ: KOSTARIKA JE NAJVAŽNIJA!

Kostić na meču protiv Velsa Foto: Guliver/Stu Forster/Getty Images

Kostić je istakao da će utakmica protiv Kostarike na startu Mundijala biti najvažnija, ali i najteža u grupi

- Kostarika je najbitnija i najteža. Pobedom probijamo led i dobijamo na samopouzdanju. Ostaje nam da se uigramo i nadam se prolasku grupe koja je po kvalitetu, izuzev Brazila, prilično izjednačena - rekao je Kostić.

On je naveo da reprezentaciju Srbije očekuju dve dobre provere u Austriji protiv selekcija koje neguju sličan stil igre kao Kostarika.

- Poznajem obe reprezentacije. Čile je po meri, a i mi smo dosta uigraniji u odnosu na start kvalifikacija za Mundijal. Dobre provera su ispred nas, a mlađi igrači su dobri momci i fudbaleri, na njima je da se što bolje uigraju - rekao je Kostić.

Kako je naveo, navikao je na jaku konkurenciju, a selektoru prepušta da odabere najbolje.

- Nema još euforije, spremamo se za ono što nas očekuje. Atmosfera je odlična. Pratim neke reprezentaciju preko interneta, ove koje su sa nama u grupu i Nemačku - rekao je Kostić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA