≫ 

Zvezda osvojila titulu, iako je gubila od Partizana sa 3:0 na poluvremenu: Nestvaran preokret i gol u 85. za trofej (VIDEO)

Strelac pobedonosnog gola za 4:3 bio je Savić

  • 46

Crvena zvezda je omladinski šampion Srbije! I to na kakav način - pobedom protiv Partizana u večitom derbiju rezultatom 4:3 (0:3).

Međutim, nije to bila samo obična goelada, već preokret crveno-belih u drugom poluvremenu. Partizan je vodio sa 3:0 posle prvih 45 minuta, Zvezda u nastavku uspela za 15 minuta da izjednači na 3:3, da bi Savić u 85. postigao gol vredan titule.

Zvezda je na taj način zadržala dva boda više u odnosu na Brodarac koji je u istom terminu savladao Čukarički rezultatom 2:1.

Titula Zvezdi donosi i igranje u Ligi šampiona sledeće sezone, a vredi pomenuti i da je derbi imao krvavu uvertitu. Naime, pola sata pred utakmicu sukobili su se Grobari i Delije. Delije potom nisu puštene na stadion, dok su navijači crno-belih pratili utakmicu.

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 3:4

(Nović 23, 37, Kokir 44 - Savić 51, 86, Santrač 55, autogol 62)

Partizan: Vukanić, Vujić, Antonijević, Pantazis, Marković, Vještica, Milosavljević, Đerlek, Nović (Ilić 80), Kokir, Janković (Nikolić 80).

Crvena zvezda: Gordić, Janković, Daničić, Bogdanović, Eraković, Jović, Santrač, Ilić, Bosić, Gavrić, Savić.

Pogledajte gol za titulu Zvezde:

Partizan je u prvom poluvremenu iskoristio sve svoje šanse i olako je stekao tri gola viška. Kokir i Nović su bili tvorci golova. Devetka crno-belih je postigao prva dva, dok je Kokir bio asistent kod prvog i steralc trećeg gola kada je lobovao Gordića.

Činilo se da titula ide u ruke Brodarca koji je u tom trenutku imao 2:1 protiv Čuke, ali je onda viđen nezapamćen preokret. Savić i Santrač su već do 55. minuta smanjili na 3:2, a potom je u 62. minutu viđen i autogol za potpuni povratak gostujućeg tima u igru.

Intervencija golmana Partizana ispred protivničkog napadača Foto: MN Press
Grobari na meču Partizan - Zvezda Foto: MN Press
Fudbaler Partizana Kokir u prodoru Foto: MN Press

Zvezda je tada držala konce igre u rukama, a Savić je u 74. minutu promašio nemoguće. Činilo se da bi taj promašaj skupo mogao da košta crveno-bele, ali je isti igrač u 85. minutu doneo titulu Zvezdi.

Gavrić je šutirao sa 18 metara, lopta je pogodila dve stative, a Savić je bio najprisebniji i spakovao je loptu u mrežu. Partizan je u 90. mogao do 4:4 međutim, Gordić je bio siguran na golu.

Pogledajte  sve golove sa večitog derbija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gemathegreat

    2. jun 2018 | 12:44

    Ahahahahaha Ooooooo grobljeeeeeeeeeeeee !!!!!! 3:4444444444444444 Obrisite suze Kokezi i djorajte se za rame za plakanje sa Brodarcima.

  • VeljaCZV

    2. jun 2018 | 12:56

    Ale ale aleooo titulu da slavimooo

  • VeljaCZV

    2. jun 2018 | 11:53

    Normalno da je vec 3 0 za glodare jer ubacuju dvojicu prvotimaca. Da su tu Joveljic i braca Ilic, bilo bi 3 0, ali za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA