≫ 

Sve je gotovo: Stojiljković treće pojačanje Zvezde!

Crvena zvezda je dobila i treće pojačanje u letnjem prelaznom roku.

  • 12

Povremeni fudbalski reprezentativac Srbije Nikola Stojiljković igraće naredne sezone u Crvenoj zvezdi kao pozajmljen igrač Brage, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

>>>Bivši napadač Zvezde pojačao Olimpiju! (FOTO)

Nekadašnji golgeter Čukaričkog ponovo će sarađivati sa trenerom Vladanom Milojevićem i već se pridružio ekipi na pripremama na Zlatiboru.

- Odradio sam prvi trening i srećan sam što sam došao u Crvenu zvezdu. Želim da se što pre uigram sa ekipom pošto imamo jako teške izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Srećan sam što sam došao danas, što se nisu odužili pregovori. Koncentrisan sam na rad, na treninge, želimda se što bolje uklopim u ekipu - izjavio je novi napadač crveno-belih.

Uklapanje Nikoli ne bi trebalo da bude problem, jer se poznaje sa mnogim fudbalerima.

- Sa Slavoljubom i Žuletom sam igrao u Čukaričkom, poznajemo se i družimo se. Šilja je moja generacija, ceo život se znamo. Poznajem i Vujadina, sa Melegom sam bio u Kajzeriju... Poznajem još mnogo igrača tako da ne verujem da ću imati problema da se uklopim.

Svestan je Stojiljković da se i od njega, kao i od cele ekipe, očekuje mnogo naredne sezone.

- Pratio sam Zvezdu prošle godine, imala je odlične rezultate, ekipa je veoma lepo igrala.  Čeka nas jako teška sezona zato što navijači očekuju da se u najgorem slučaju ponovi prethodna, a svi očekuju i da ekipa igra još bolje. Nadam se da ćemo to ostvariti.

Nikola Stojiljković iz vremena kada je nosio dres Čukaričkog; Foto: Tanjug/Tanja Valič

Novo Zvezdino pojačanje ističe da se oseća spremno za iskušenja koja slede.

- Na pauzi sam nekih 15-tak dana, ali odmarao sam možda pet dana, ne više. Ostatak vremena sam se spremao jer sam znao šta me čeka, bio sam u pregovorima sa Zvezdom tako da sam i individualno radio. Spreman sam, mislim da neće biti problema što se toga tiče — podvukao je Stojiljković.

Stojiljković, koji je za A selekciju Srbije odigrao četiri utakmice, treće je pojačanje srpskog šampiona u ovom prelaznom roku, nakon Dušana Jovančića i Dejana Melega.

VIDEO: Predstavljeno novo pojačanje u redovima fudbalera Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA