Odjekivali su Alpi kad je Milojević zagrmeo na treningu: Ovaj trening je dokaz da je on najveće pojačanje Zvezde (VIDEO)

Trener Zvezde je drugog dana priprema u Austriji uvežbavao sa igračima taktiku, a burno je vodio trening kome je prisustvovao i Zvezdan Terzić! (VIDEO)

  • 4

Da je ostanak Vladana Milojevića najveće pojačanje Zvezde, moglo je da se vidi na drugom treningu Zvezde u Austriji. 

>>> Kosanović isprovocirao Pešića na treningu: Napadač Zvezde mu odmah obećao 40 golova! (VIDEO)

Izuzetno temperamentno vodio je trening šef stručnog štaba Zvezde, tokom koga su se uvežbavala taktika, kao i kretanje za neke uobičajene akcije koje bi trebalo da budu osnova Zvezdine igre u novoj sezoni.

Trening je počeo i pre njegovog zvaničnog početka, jer su svi fudbaleri na teren stigli biciklom, što im je Milojević i najavio prethodnog dana. Ubuduće će to biti jedino prevozno sredstvo za treninge, a fudbaleri će prelaziti dva kilometra od hotela do trening centra i isto toliko u povratku.

Dogovor igrača Zvezde i nastavak napornog treninga; Foto: crvenazvezdafk.com

Na pripreme Zvezde stigao je i generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele mogao da posmatra kako Milojević komanduje na terenu, kako podvikne kada se neko kretanje ili pas ne izvedu onako kako je zahtevao od igrača, ali je umeo i da pohvali kada bi se to sprovelo u delo onako kako je on tražio.

Pre treninga na terenu su postavljeni improvizovane "lutke" koje su "glumile" protivničke igrače i njihovu postavku na terenu. Zvezdini fudbaleri su uvežbavali kretnju i pas kroz prostor koji ostavlja postavka protivničkog tima.

Planina igračima očigledno prija; Foto: crvenazvezdafk.com

Milojević je insistirao na brzom i preciznom pasu, na tome da se i golman maksimalno uključi u igru i da kada god je potrebno bude opcija za dodavanje, ali je i tražio da se i Borjan i Stanković, koji je stao na gol posle rokade ekipa, uvek pozicioniraju na određenom mestu - na liniji peterca po sredini gola. Zbog toga je jednom i "podviknuo" i kritikovao Stankovića koji nije bio na traženom mestu.

Uvežbavale su se kretnje bekova, "otvaranje" špiceva i odvlačenje defanzivaca uz ukrštanja sa veznim igračima i bočnim napadačima. Takođe je pripremana i taktika sa postavkom kada je novi napadač Nikola Stojiljković na terenu, a takvu jednu smo i zabeležili pored terena.

Detalj sa treninga Zvezde; Foto: crvenazvezdafk.com

Kada god je bilo potrebno, i kada god igrači ne bi radili ono što je Milojević tražio od njih, zaustavljao bi trening, zatim bi im objašnjavao gde greše, a nekada bi čak i on sam izveo to, pa je u jednom momentu "glumio" desnog beka.

Sve detalje sa treninga pogledajte u priloženim snimcima u tekstu:

VIDEO: Pogledajte Milojevićev "dril" u Austriji

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane-pufne

    24. jun 2018 | 19:58

    Milojević za selektora

  • Srbin

    25. jun 2018 | 02:42

    Obozavam ovog coveka.Gospodin.Puno srece u kvalifikacijama i daljoj trenerskoj karijeri.Posle Crvene Zvezde bih voleo da te vidim na klupi Srbije,da zavedes red,preporodis reprezentaciju i naucis fudbalere da ginu,vole i postuju dres koji nose kao sto danas rade fudbaleri Crvene Zvezde.

  • Лелић

    24. jun 2018 | 20:08

    Ма дајте какво појачање

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA