Pogledajte prvi trening Ebisilija u Zvezdi: Milojević mu je već dao novi nadimak, a ima i prevodioca (VIDEO)

Novi plejmejker crveno-belih pokazao je da i te kako ume sa loptom

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su popodnevni trening na kome je po prvi put sa ekipom radio Lorenco Ebisilio.

>>> Ebisilio se predstavio navijačima Zvezde: Zašto ga je APOEL pustio, kada će biti fizički spreman, šta je obećao navijačima? (VIDEO)

Trening je bio lakšeg tipa i na njemu nije bilo mnogih igrača koji su igrali meč protiv LASK-a, a verovatno će i protiv Bohemijansa u ponedeljak od 17 časova u poslednjoj proveri crveno-belih na pripremama u Austriji.

Posle laganijeg istezanja, usledilo je uvežbavanje uigranih akcija za završnicu napada, gde je Ebisilio imao ulogu plejmejkera, koji bi prosleđivao loptu po krilu, propuštao je igraču koji mu ide iza leđa, ili sam završavao akciju.

VIDEO: Ebisilio o Večitom derbiju

U nekoliko navrata se moglo videti da zna s loptom, da ima dobar pas i snažan šut. Dobijao je i pohvale od strane Milojevića i Kosanovića. Trener Zvezde mu je dao i novi nadimak, pošto ga je zvao Ebe. Pomoćnik Milojevića, Nikola Leposavić je prvi deo treninga bio uz Ebisilija, prevodio mu i objašnjavao šta treba da radi.

VIDEO: Promocija Lorenca Ebisilija

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA