≫ 

Pešić pakuje kofere, Zvezda pred velikom zaradom: Ovakva ponuda teško se odbija

Crveno-beli uskoro ostaju bez prog strelca ekipe minule sezone

  • 21

Fudbalski klub Crvena zvezda, kako stvari stoje, prodaće najboljeg strelca ekipe Aleksandra Pešića u predvečerje kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Zvezda je dobila zvaničnu ponudu, navodno reč je o sumi od 4.2 miliona evra od kluba Al Ahlija iz Saudijske Arabije, u klubu sa "Marakane" su svesni da je ovo idealna prilika da se unovči na prodaji napadača, i prema svemu sudeći, do transfera će i doći.

To nam je u razgovoru, doduše "stidljivo", potvrdio sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

- Pešić još nije prodat - odgovorio je "kao i topa" Mrkela na naše pitanje da li je završen transfer.

Ali je na putu?

- Ja nikad neću to da kažem dok ne potpiše ugovor - ostaje "tradicionalno" rezervisan Zvezdin direktor, ali je otkrio da je posao u odmakloj fazi.

- Ponuda postoji...

Priča se da je suma oko četiri miliona evra, klub iz Saudijske Arabije?

- Ne bih ništa da komentarišem.

Znaće se danas, sutra, prekosutra?

- Videćemo...

Pešić je prethodne sezone imao mnogo ovakvih momenata Foto: crvenazvezdafk

Telegraf.rs saznaje da je Pešić otputovao na pregovore oko ličnih uslova sa novim klubom pa je, i prema tome, transfer veoma blizu realizacije.

Dakle, crveno-beli bi će, ako se ne desi veleobrt, uskoro ostati i bez devetog igrača iz prethodne sezone, pošto su klub već napustili Račić, Adžić, Frimpong, Luka Ilić, Donald, Le Talek, Kahriman, Anđelković.

Naravno, šampion Srbije je ovog leta i doveo adekvatne zamene koje će prvu priliku da se pokažu imati već u četvrtak u kvalifikacijama za Ligu šampiona kada ekipa gostuje letonskom Spartaksu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    10. jul 2018 | 09:00

    Bravo Zvezdo, saljes nam odlicnu poruku pred kvalifikacije za ligu sampiona da se ne nadamo nicemu. Tuzno i ruzno a bas smo se ponadali. Dok je dr.Terzic tu nema nama spasa, jedino njemu licno. Godinama nismo imali centarfora do njega i Boacija, medjutim doktor ih utopi. Pesicu igracino, sve najbolje i neka te bog cuva i sreca prati!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. jul 2018 | 17:43

    Сасвим нормално је да наши играчи бар три пута, ако не и више, вреде него гробарски. Ипак су они аматери и непознаница у фудбалу.

  • Kuvar

    9. jul 2018 | 20:50

    Bravo zvezdo,tako se radi u velikom klubu,uzeti dobre pare a talentovane fudbalere imamo na pretek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA