≫ 

Veliki udarac za Partizan, Tošić spreman za tri nedelje

Nevolje po Miroslava Đukića kad im vreme nije

  • 11

Peh za pehom ređa se za Partizan na startu sezone, pa možda poraz od Radnika u Surdulici i nije ono najgore što je snašlo crno-bele s obzirom da igrači, zbog povreda, jedan za drugim ispadaju "iz stroja".

Na "udaru" su ofanzivci, što stvara dodatnu glavobolju Đukiću, koji protiv Trakaija u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope neće moći da računa na trojicu veoma važnih igrača: od ranije povređenog Nemanju Nikolića i dvojice "ranjenika" sa "surduličkog fronta" - Ožegovića i Tošića.

Ognjen Ožegović biće spreman za dva-tri dana, njemu je preporučeno mirovanje posle jakog udarca u glavu, a sa Tošićem je situacija ozbiljnija i prema prognozama, iskusni ofanzivac biće spreman da zaigra tek za tri nedelje.

To bi značilo da ga verovatno neće biti u sastavu ni za dvomeč narednog kola evropskih kvalifikacija, ukoliko Partizan "preskoči" Litvance.

Tošiću problem stvara koleno, koje je povredio u Surdulici, zbog čega je brzo napustio teren.

Koga nema, bez njih se mora, pa će Đukić morati da posegne za alternativnim rešenjima od kojih se sad očekuje da na pravi način odmere napadački trio i usmere crno-beli brod na pravi kurs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    25. jul 2018 | 22:27

    Kakav crni udarac pa neka mi neko kaze koju je utakmicu odigrao dobro od kada se vtratio u Partizan? Covek se izgubio kao da nikada nije igrao fudbal strasno .

  • Rola

    25. jul 2018 | 21:06

    Ma dok je Partizanu ovaj trener i ova uprava nece im pomoci ni kozne gace. Partizan sa ivom igrom koju je spremio Djukic nece proci u trece kolo. Djukicu i uprava odlazi za rad boljitak Partizanu dotle gledace vas samo uza familija.

  • nscz

    25. jul 2018 | 22:23

    Ovaj jos igra fudbal?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA