≫ 

Zaboravite sve, i transfere i fudbal, ovo je najbolja vest za Junajted ovog leta: Ferguson se obratio prvi put od kada je doživeo moždani udar (VIDEO)

Veliki dan za navijače Junajteda, još veći za najvećeg trenera sa britanskog ostrva ikada

  • 2

Legendarni menadžer Mančester junajteda i ikona kluba Ser Aleks Ferguson (76), javio se navijačima u prvom obraćanju od kada je doživeo moždani udar 5. maja.

Ferguson je danima bio u kritičnom stanju, levitirao zmeđu života i smrti, ipak zahvaljujući naporima lekara uspeo je da preživi, a sada, kako vidimo, i oporavio na radost brojnih ljubitelja fudbala.

Evo kakvu je poruku poslao legendarni menadžer sa kojim je Junajted pisao najlepše stranice u istoriji kluba.

- Samo jedna brza poruka... Pre svega, želim da se zahvalim medicinskom osoblju u Maklsfildu, Salford Rojalu i Aleksandra Bolnici - zahvalio se, pre sega, popularni Fergi ljudima najzaslužnijim što je uspeo da ostane živ.

- Verujte mi, bez tih ljudi koji su se najbolje brinuli o meni, ja danas ne bih bio ovde, tako da hvala vam od srca, od mene i moje porodice, hvala vam mnogo.

Zahvalio se Ferguson i svim ljudima, navijačima, koji su tokom najtežeg perioda slali poruke podrške sa svih strana sveta.

- Neverovatno mi znače sve te poruke koje su mi stigle iz celog sveta, želje za brz oporavak, one su me i osnažile da sed borim i dale mi snagu da izdržim sve.

Posebno je poslednja poruka obradovala navijače njegovog Mančestera, jer je najavio povratak na "Old Traford", naravno kao najveći navijač kluba.

- Poslednje što sad želim da kažem, je da ću se brzo vratiti na "Old Traford", a u međuvremenu želim sve najbolje Murinju i  igračima. Hvala svima.

Video sa prvom porukom nekadašnjeg menadžera Junajteda odmah je naišao na topao prijem kod ljubitelja fudbala, lika i dela velikog Fergija posebno, a istakla se poruka koju je ispisana na jednom od navijačkih sajtova fanova Junajteda:

- Ovo je najbolje što se deilo ovog leta. Sjajna vest!!! Volim ovog čoveka.

VIDEO: Kako je Murinjo prognozirao utakmicu između Engleske i Hrvatske na Mundijalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA