≫ 

Danas sam poslednji put fudbaler, sad moram da se borim za život: Golman šokirao saigrače pred početak Premijer lige (FOTO)

Čuvar mreže Vulverhemptona mora da napusti fudbal zbog leukemije

  • 2

Tužne vesti dolaze nam iz Premijer lige Engleske - golman Vulverhemptona Karl Ikeme morao je da se penzioniše zbog bitke koju vodi sa opakom bolešću.

Ikemeu je pre godinu dana dijagnostifikovana leukemija, ali je uspeo da brani u Čempionšipu i plasira se sa Vukovima u Premijer ligu.

Međutim, morao je da kaže ''zbogom'' fudbalu. Došao je na trening i rekao saigračima - ovo je moj poslednji dan fudbalera!

- Pričao sam sa doktorom i savetovao me je da se povučem zato što imam dosta tretmana i ne smem da rizikujem. Zdravlje mi je prioritet, želim da budem sa porodicom i prijateljima. Sada, kada je moj život u opasnosti, odluka da ostatak vremena provedem s njima je najmanja cena koju mogu da platim - rekao je Ikeme.

Ikeme je celi svoj život u Vulverhemptonu. Igrao je od 14. do 32. godine, s tim da je nekoliko sezona proveo na pozajmicama.

Odigrao je preko 200 mečeva za Vulvse.

- Drago mi je što sam čitav život bio vezan za jedan klub. To je prava retkost danas. Ponosan sam i na to što uvek mogu da se vratim u Vulverhempton, jer imam prijatelje - jasan je Ikeme.

VIDEO: Zbog specifične ishrane ovaj sport vodi u SMRT

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA