Barselona ''izduvala'', Čelsi je prihvatio ponudu Junajteda od 75 miliona za vezistu! Geri Kejhil je takođe opcija (FOTO)

Londonski klub je dao zeleno svetlo Vilijanu za odlazak u Mančester, sada je Brazilac na potezu

  • 0

Fudbalski klub Mančester Junajted, bio je celog leta povezivan sa zvezdom londonsog Čelsija, Vilijanom, koji bi trebalo da bude alternativa ukoliko ukoliko se transfer Gereta Bejla na Old Traford ne obistini.

"Crveni đavoli" su inicijalno želeli Bejla, ali nakon što su Kraljevski klub napustili Zinedin Zidan i Kristijano Ronaldo, ostanak velškog superstara u Madridu je sada veoma izvesna opcija.

>>>Kladionice oborile kvotu na dolazak Kejna u Junajted sa 34 na 5: Ljudi samo uplaćuju i uplaćuju, izgleda da je gotovo...

Kako prenosi italijanski Tutosport, uprava Čelsija je prihvatila ponudu Junajteda za Vilijana od blizu 75 miliona evra, što bi značilo da je Brazilac vrlo verovatno četvrto pojačanje Murinjovog tima ovog leta. 

Vilijan u duelu sa Aleksandrom Kolarovim tokom utakmice Srbije i Brazila na Mundijalu u Rusiji Foto: Tanjug/AP

Takođe se navodi da je ponuda uključivala i nekoliko dodatnih klauzula.

Tutosport takođe navodi da bi i centralni bek londonskih "Plavaca" mogao da završi na Old Trafordu, budući da je Junajted tokom letnjeg prelaznog roka tražio odličnog štopera koji bi bio po ukusu frustriranog Žozea Murinja.

Belgijanac Tobi Aldervireld iz Totnehema kao i Englez, Hari Megvajer iz Lester Sitija su takođe na meti trostrukih šampiona Evrope iz Mančestera.

 
St Barth + them = ❤️😘😍A post shared by Willian Borges Da Silva (@willianborges88) on

Međutim, čelnici Junajteda su takođe zainteresovani za štopera Barselone, Kolumbijca Jerija Minu, tako da je eventualni Kejhilov dolazak još uvek neizvestan.

>>>Oboren rekord u ruskom fudbalu! Najbolji igrač CSKA Moskve pojačao Monako! (FOTO)

Pitanje koje se postavlja jeste koliko bi eventualni prelazak Vilijana i Kejhila razljutio navijače Čelsija, koji su u više navrata bili svedoci odlaska njihovih startera u Mančester Junjated. Poslednji u izu su bili Nemanja Matić i Huan Mata.

Sa druge strane, londonski klub je zainteresovan za dovođenje jednog igrača Crvenih đavola, u pitanju je francuski napadač - Entoni Marsijal.

Moguće je da će i Marsijal biti deo razmene igrača dva premijerligaška kluba ovog leta.

VIDEO: Adrijana Lima sa decom slavi pobedu nad Srbijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA