≫ 

Žoze je malo nervozan: Posle bolnog poraza od Liverpula, žestoko je isprozivao Marsijala! (VIDEO)

Ironija je opet bila adut Portugalca

  • 1

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo http://www.telegraf.rs/teme/zoze-murinjonije dobro podneo poraz od Liverpula sa 4:1.

Nakon meča, imao je oštar komentar na račun igrača Entonija Marsijala, kome je dozvolio da ode iz kluba sa turneje kako bi prisustvovao rođenju deteta.

On je potom objavio fotografiju bebe, uz komentar "hvala ti Bože zbog drugog deteta koje je na ovaj svet došlo zdravo. Hvala ti ljubavi".

Neće se ovo svideti Marsijalu Foto: AP/Tanjug

- Imao je bebu i rodila se još jedna beba, divna beba, zdrava, hvala Bogu. On bi trebalo da je ovde, ali on nije ovde. Imamo sada Real Madrid i posle toga Bajern, to je naš start - bio je kivan Portugalac, kog su dodatno iz takta izbacile povreda i operacija kojoj je podvrgnut Nemanja Matić.

- Samo hoću da momci na svojim zasluženim odmorima brinu o sebi malo više, kako ne bismo bili na početku sezone u problemu.

Marsijal je propustio mečeve sa Milanom i Liverpulom, a Murinjo je očekivao brži povratak, dok je kolega Jirgen Klop imao drugačiji stav.

- Video sam sliku male bebe! Postoje mnogo važnije stvari u životu od fudbala, a bebe su sigurno među njima - poručio je Nemac.

VIDEO: Žoze Murinjo prognozira utakmicu Engleska - Hrvatska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA