≫ 

Juve će nikad jači napasti Ligu šampiona: Ramadaniju sprečen transfer karijere!

Agent Miralema Pjanića trebalo je da bude posrednik u pregovorima sa Čelsijem za prelazak njegovog štićenika u Čelsi za 100 miliona evra

  • 4

Juventus se ne šali i definitivno napada Ligu šampiona, a biće i jedan od najvećih favorita za to! To je bilo jasno i nakon transfera Kristijana Ronalda iz Real Madrida, a postaje jasnije i posle odluke da se sačuvaju najveće Zvezde.

Naime, spekulisalo se da je Miralem Pjanić, jedan od najboljih igrača Juventusa iz poslednjih nekoliko sezona, na pragu transfera u Čelsi.

Njegov agent Fali Ramadani uložio je napore da se ostvari transfer, koji je procenjen na 100 miliona evra.

Međutim, glavni izvršni direktor Juventusa, Đuzepe Marota, kao i trener Maksimilijano Alegri nisu želeli ni da čuju da se odreknu usluga Pjanića, pa je njemu ponuđen novi ugovor.

Reprezentativac Bosne će tako biti jedan od najplaćenijih igrača tima iz Torina sa godišnjim primanjima od 7 miliona evra.

Iznad njega će biti samo Ronaldo i Dibala, kao i Iguain, koji bi jedini i mogao do kraja letnjeg prelaznog roka da napusti Juve.

"Zidan iz Zvornika", kako zovu Pjanića, hraniće Kristijana Ronalda loptama u napadu i nema sumnje da Portugalac može da bude najzadovoljniji njegovim ostankom u Torinu.

VIDEO: Da li bi ste pojeli Ronaldovu picu: Pogledajte kako izgleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA