Milojević otkrio zašto Pavkov nije otišao u Litvaniju i koji je problem imao napadač Zvezde pred put (VIDEO)

Trener Zvezde ističe da će njegova ekipa revanš meč protiv Suduve početi kao da je susret u Beogradu završen rezultatom 0:0

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 19.30 u Marijampolu igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve. Iako crveno-beli iz prve utakmice imaju ubedljivih 3:0, trener Vladan Milojević ističe da je to bilo samo prvo poluvreme i ništa ne prepušta slučaju.

- Mislim da je s pravom postala prvak svoje zemlje, kada ste šampion pokazali ste da ste najbolji. Ono što smo znali, da je to dobra, moćna trkačka ekipa, koja je disciplinovana i to su pokazali i u Beogradu. Imaju ozbiljan kvalitet sa dosta dobih igrača - poručio je Milojević o protivniku na startu konferencije, a otkrio je i zbog čega među pitnicima nije bilo napadača Milana Pavkova.

Milan Pavkov na meču protiv Spartaksa bio je jedan od ključnih za pobedu; Foto: MN Press

- Naša filozofija je takva da smo odigrali utakmicu u Beogradu i da je to samo jedno poluvreme. Pristup će nam biti kao da je rezultat 0:0. Pavkov nije bio u mogućnosti da bude s nama zbog nekih stomačnih problema, ali svi ostali su spremni i videćemo u kom ćemo sastavu izaći. Zaboravili smo meč u Beogradu, on ne postoji za nas, samo razmišljamo o novoj utakmici - istakao je Milojević, koga su novinari podsetili na činjenicu da Zvezda nije primila gol od starta nove sezone.

- To je nešto poslednje što se aktuelizovalo. Svako pokušava da radi da probamo da dobijemo utakmice, to je nešto što pokazuje da ekipa dobro funkcioniše u svim elementima i fazama utakmice, i kada imate loptu i kada nemate. Moderan fudbal zahteva to. Bitno mi je da moja ekipa pobedi, ne razmišljam mnogo o tome. Jako je lepo kada ne primite gol, samopouzdanje je veće. Očigledno je da igrači rade dobro posao što se tiče te faze igre - naglasio je Milojević.

Vladan Milojević: U Litvaniju idemo kao da je rezultat 0:0; Foto: A.Nalbantjan

Milojevića su novinari pitali da uporedi protivnike sa kojima je Zvezda igrala u Superligi i one koje ima u Evropi, ali on ističe da te stvari nisu za poređenje.

- Drugu utakmicu igramo sa ekipama koje imaju drugačiji pristup igri i taktici. U ovom trenutku nema mnogo razlika između ekipa koje su u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Moramo da budemo pripremljeni da igramo protiv svih stilova, zato i jesu nezgodne te evopske utakmice, jer u domaćem prvenstvu znamo u kakvim stilovima i sa kojim taktikama i formacijama igraju ekipe.

- Imaju neke stvari koje ne možete da poredite. Morate da respektujete da su oni prvaci svoje zemlje, to su pokazali i u utakmici sa nama, a i izbacili su jedan APOEL, za koji znam koliki im je to udarac, pošto sam živeo na Kipru. Ako ih u dve utakmice izbaci takvog protivnika, ne možemo da pričamo o slučajnosti.

- Ako u košarci poredite plejmejkera i centra, ja to ne bih mogao da uporedim. Neka ostane na tome da ne bih uzimao za pravo to poređenje, jer ne bih mogao da odgovorim - zaključio je trener Crvene zvezde.

(Izveštač Telegrafa iz Litvanije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA