Fudbaler Dinama iz Zagreba najluđim autogolom šokirao Evropu: Hrvati i Albanci prošli u 3. kolo kvalifikacija za LŠ (VIDEO)

Neverovatno nespretna reakcija Petra Stojanovića ipak nije koštala "Modre", koji su imali ubedljivu prednost pred revanš u Izraelu

  • 0

Fudbaleri Dinama iz Zagreba i Škendije obezbedili su plasman u 3. kolo kvalifkacija za Ligu šampiona. Dinamo je već posle duela na Maksimiru imao ubedljivu prednost protiv Hapoel Ber Ševe od 5:0, pa je revanš bio samo formalonst, dok je Škendija sačuvala 1:0 iz Makedonije u revanšu protiv Šerifa iz Tiraspolja u Moldaviji.

Ipak, nije bilo baš naivno navijačima Dinama kada su šampioni Izraela poveli u 14. minutu preko Džona Ogua, koji je bio najviši u skoku posle jednog kornera.

Neprijatnost se povećala u 34. minutu, kada je Petar Stojanović neshvatljivo lošom intervencijom postigao autogol tako što je zakucao loptu u mrežu svoje ekipe a gol linije.

Ipak, Zagrepčani su se trgli u drugom poluvremenu i posle gola Marija Budimira u 49. minutu bilo je jasno da je sve rešeno.

Samo 5 minuta kasnije videli smo novi gol Dinama, kada je Izet Hajrović posle jedne dobre kontre postavio konačan rezultat.

Dinamo će u narednom kolu igrati protiv pobednika duela Mitjiland - Astana, gde Kazahstanci imaju 2:1 pred revanš u Danskoj.

Škendija je uspela da odoli u Moldaviji protiv Šerifa i da obezbedio 3. kolo kvalifikacija, gde će se sastati sa Salcburgom, dok će poslednji duel dana dati odgovor na to ko će biti potencijalni rival Zvezde u 3. kolu, ukoliko crveno-beli potvrde plasman u revanšu u Litvaniji protiv Suduve, pošto iz prvog meča imaju 3:0.

VIDEO: Radonjić zbog povrede ranije napustio Zvezdin trening hramljući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA